Moee Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy) Zmiana TT-shopu Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) Zmienić obecny TT-shop na coś typu jak było kiedyś albo podobne. Ustawić np. dla TT pod nową komendą jak sm_tshop czy coś takiego i usunąć to potwierdzanie czy na pewno chcesz kupić. A na koniec aby po kupionej rzeczy sklep się wyłączył. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) Obecnie to musisz wpisać sklep, potem zaznaczyć że dla więźnia, wybrać co kupić i potwierdzić, strasznie dużo roboty z tym i kiedy chcesz coś kupić na szybko np. nieśmiertelke to klikasz 4 razy żeby to kupić (trochę dużo) i najważniejsze żeby sklep się wyłączył po kupieniu czegoś a nie zostawał. Teraz nawet jak kupię coś i zabije CT to nie mogę od razu wybrać broni którą zebrałem po nim i zajmuje mi to więcej czasu gdzie przy takiej akcji każda sekunda jest ważna. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 15 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi