Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. inatimer Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: inatimer Imię: Grzesiek Wiek: 19 lat. Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem ambitnym oraz pracowitym chłopakiem, chciałbym dostać rangę Moderatora ponieważ bardzo lubię uczyć się nowych rzeczy, i sprawdzać się na wielu płaszczyznach, chciałbym żeby nasza sieć dalej się rozwijała. Doświadczenie w moderowaniu: Nie mam żadnego doświadczenia jako Moderator, ale bardzo szybko się uczę, można to dobrze zaobserwować po tym jak szybko dostawałem coraz bardziej odpowiedzialne rangi na serwerach. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Codziennie rano, przy każdej okazji, czasami mam w tle odpalone, z założenia jako jeden z pierwszych widzę różne zmiany oraz wpisy, mam dość luźna pracę co umożliwia mi dość częste sprawdzanie najnowszych rzeczy. Coś o sobie: Tak jak już napisałem, jestem pracowitym chłopakiem, który stara się zawsze być najlepszym w tym co robi, może mi to nie zawsze wychodzi, ale się staram jak mogę, zawsze jestem pomocny i raczej miły dla ludzi. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Jestem opiekunem jailbreaka więc i bardzo duży wkład mam w aktualizacje serwera, jako admin wygrywałem plebiscyty, robiłem bardzo dużo eventow, pomagałem trochę przy produkcji jb2 (w czerwcu), byłem adminem only mirage i pomagałem utrzymać serwer, zachęcałem ludzi do aktywności na forum i serwerach. (raczej większość osób wie co zrobiłem) Kontakt: Facebook, Discord, prywatny numer, teamspeak, Steam, forum, ogólnie mam dość aktywny kontakt z dużą ilością osób z areny. Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez inatimer 1 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 tak +kox +ogar +doswiadczenie +jest ambitnym i pracowitym chłopakiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Na tak +Pomocy +Ogarnięty +Dobry chłopak zawsze mówi dzień dobry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 na tak + bardzo aktywny na forum, + miły, + ogarnięty, + pomocny, + chce jak najlepiej dla AS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Na tak, oczywiste Ogarniety Mily Aktywny na forum Checi pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Na tak Top1 areniak pod względem tak naprawdę wszystkiego, Grzesiu angażuje się w serwer nawet nie posiadając kompa !!!!! , zawsze kiedy do niego pisałem odpowiadał w chwilę, myślę ,że nie ma osoby na tej serwerowni która nie lubi inatimerka . Już mogę pogratulować moda misiu kc ❤️❤️❤️ Ps. PAWELKU powinieneś zwiększyć miejsca na moderatorów o jedno miejsce specjalnie dla inatimera. Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez PoProstuKsawery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Na tak +Ogarnięty +Lepszego od niego kandydata nie widzę +Chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Na tak +Widać zaangażowanie w arenie +Zaufany i doświadczony w róznych sytuacjach serwerowni +Bezstronny, nie podatny na sugestie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Jestem na Tak +chętny do pomocy +szczery +Grzesiu +z tych podań co aktualnie są Ciebie najbardziej widze na tym stanowisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Oczywiście że tak + Ogarnięty + Stary xD + Ambitny + iq na + + Miły + Pracowity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Tak miły grzesiek ogarnięty pracowity pomocny odpowiedzialny twój dziadek no i praktycznie każdy lubi dziadków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 na tak +miły +pomocny +dziadek +odpowiedzialny +bezstronny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Na tak +Ogarniety +Mily +Aktywny na forum +Checi pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdziarski Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Proste że tak dziadek +Pomocny +Miły +Nolife (Na Forum) +Ogarniety +Zawsze umie postawić sytuacje w odpowienie miejsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 tak +aktywność +oganiety jedyne czego sie obawiam to rezygnacja z opiekuna jb ;/ 1 Napisze tutaj Nie będzie rezygnacji, bardziej dengu Przez inatimer, 20 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziko Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Tak +Ogarnięty +Pomocny +Aktywny +Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Tak +Pomocny +Miły +Ma dużo czasu na prace podczas pobytu w domu starców +Ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Odrzucone na prośbę autora. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi