poprostu100 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 dawanie nie słusznego ctbana na kilka godzin z powodu nie dawania karniaków gdzei ja opisze całą sytuacje i sprawdzajcie demka stało sie to 17/04/2023 roku o godzinie 20:15 byłem w ct i zaczołem prowadzić wydałem polecenie nastepujące: po otwarciu sie waszych cel ustawiacie sie na schodkach i totalny bezruch do mojego odwołania i chłop sie ruszał to dałem mu karniaka w głowe i nie zginoł i jak powiedziałem mu żeby sie poprawił to robił pozycje buntu i go zabiłem. A mógł sie mnie dopytać na chacie jakie polecenia to bym mu powiedział ale rasta zawsze swoje i wlepił mi CT BANA na 1h za nie dawanie karniaków SPRAWDŹCIE DEMKO POZDRAWIAM CIEPLUTKO i nie chciałem na niego skargi dawać ale mnie wkurzył 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zastosuj się do wzoru skarg! Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi