Skocz do zawartości

No co skarga

Udostępnij

Lucy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: STe

Link do steam oskarżonego: Lew hqk

Nick oskarżonego: Lewy, Haqu
Opis sytuacji: No co lewy prowokował na Say'u, Haqu nic wywalone totalnie  dopiero Program coś zrobił (super jesteś program nie zmieniaj się). No co później Lewy podał dane osobowe jednej z znajomych mi osób, nawet po zgłoszeniu tego do adminów nic tylko prucie się Haqa że nie wie o co chodzi, później slay, ponieważ nie wybrałem życzenia. Po czym następuje moment, z którym dowiaduje się, żebym nie nadużywał mikrofonu. 
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 16:19
Dowody: demko i logi 11.04.2023 mapa jb_overcooked runda 1:0

• Lubię to! 2
  • Smutne. 3
  • Haha! 2
  • Kocham to! 1

Kolego, w tym czasie prowadziłem sporą grupe na zabawy, nie widziałem żeby lewy prowokował na chacie. Na serwerze jest 3 adminów wiec dzielimy się obowiązkami.

Byłeś strasznie do mnie uprzedzony i wyzywałeś mnie otwarcie i ukrycie po czym zacząłeś krzyczeć zebym go zbanował pomimo iż mówiłem, że nie słyszałem żeby lewy podał jakiekolwiek dane osobowe (jak się później okazało Lewy powiedział " Dominika to spoko ziomek" Nie wiem jak twoim zdaniem miałem wiedzieć ze twoja koleżanka ma akurat na imie Dominika na serwerze było 3 adminów, żaden nie użnał za stosowne go zbanować. Pomimo moich wyjaśnień zacząłeś się drzeć i nakazywałeś mi w ciemno zbanować gracza. 

Gdy już wytłumaczyłem ci 4 raz, że go nie zbanuje z owych powodów nie dałeś mi prowadzić początku rundy cały czas domagając sie bana dla gracza, wiec uprzedziłem cię byś nie nadurzywał mikrofonu bo chce prowadzić a już wszystko w tej sprawie zostało przezemnie powtórzone kilku krotnie.

Edytowane przez Haqu
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Kocham to! 1

Ogólnie to lewy Cię prowokował, ale ty nie zgłaszałeś tego gdziekolwiek, że ci się to nie podoba  dopiero jak usłyszałem w twoim głosie że jesteś zdenerwowany to powiedziałem mu, żeby przestał prowokować. Jakbyś to zgłosił, dostałby wcześniej muta. Po za tym Lewy powiedział coś w stylu dominika to spoko ziomek, więc nie wiem, dlaczego mielibyśmy go zbanować. Na serwerze w tracie całej sytuacji byłem też ja, co oznacza że dzielimy się obowiązkami. Jeśli coś źle usłyszeliśmy, i skarga zostanie przyjęta, jest to też moja wina.

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 2

1:54 - lewy "pokaż mi chociaż jednego kozaka w kolejce"
1:56 - poprostu100 "witam"
1:56 - lewy "o japierdole spierdalaj"
2:11 - Haqu "moim zdaniem lepiej prowadzi lepiej na pewno niż 16'stka kurwa" (chodzi o poprostu100)
2:16 - Haqu prowokuje 16'stke słowami "totalny bezruch do mojego odwołania rozpierdole wszystkich kurwa hehe "
3:14 - lewy "szadej powiedz coś , (powiedział) dobra poprostu 100 wypad z ct , szadej ma mutacje"
3:18 - lewy "panie adminie prosze egzekwować prawo" (chodzi o wyrzucenie poprostu100 z kolejki)
3:19 - Program "dobra" - poprostu100 został wyrzucony z kolejki
3:20 - lewy "cipek umarł" (lewy oznajmił to Delcie po jego egzekucji na nim)
4:07 - Haqu prowokuje buntujących się słowami " niezły jesteś"
4:21 - Haqu kontynuje prowokację "we mnie kurwa ? , co się kurwa ruszasz?")
8:50 - Program nadłużywa permisji i slapuje haqa 
8:57 - Haqu nadłużywa permisji i slapuje siebie
9:01 - Haqu kontynuuje "zabawe" permisjami słowami do 16'stki "oo kto tu jest , 16'stka chodż tu do mnie" -zakuwe 16'stke  
9:40 - Haqu prosi Programa aby ten wyslapował 16'stke 10 razy , program wykonuje prośbe 
9:24 - Lewy rozpoczyna zabawe polegająca na scanowanie pomieszczenia poprzez broń AWP 
9:40 - Haqu rzuca Granat Taktyczny , a następnie zabija obu graczy jednym strzałem 
9:59 - Delta prowokuje Lewego słowami "jesteś kurwa idiotą lewy"
11:57 -Haqu daje ostrzeżenie Delcie aby nie pisał napisanych słow na czacie więcej 
11:59 -Lewy prowokuje Delte słowami "ja bym zgagował go odrazu , bo jest kurwa głupi"
12:03 -Haqu gaguje Delte i prowadzi dalej
12:39 -Delta mówi do lewego "utkaj kurwe prosze"
13:27 -Haqu mówi polecenia "po przejściu i po recall'u macie bezruch"
13:43 -Haqu wyłania 3 zwycięsców , Lewy i Szadej zabijają nie słusznie osoby które zostały z recall'owane (Szadej 2 fk , lewy 1 fk )
13:44 -Po czynach obu graczach , zdenerwowany haqu oznajmia im "Japierdole , wy głupcy jebani" 
14:11 -Haqu zamiast zrespić osóby które zostały nie słusznie zabite , kontynuuje narzekanie ...
15:25 -Lewy prowokuje gracza Delta słowami "asko wiesz jak fajnie się pisze na czacie?" -Admin Program uspokaja i upomina Lewego aby ten tak nie mówił 
15:40 -Delta narzeka na administracje JailBreak'a ,że nic nie robią .Program grzecznie mu odpowiada ,że nie wszystko każdy jest wstanie wyłapać i aby ten pisał na u@ skargi na graczy .
15:47 -Delta prowokuje Haqa słowami "No ale wiesz są tacy admini jak ten jebany pies"
15:53 -Haqu odpowiada na prowokacje słowami "No dobrze ale stary wiesz , my przynajmiej robimy coś w realnym życiu a nie , jesteśmy przegrywami"
Po opisanych wyżej wymianach zdań kończy się prowokacja u dwóch graczy.
16:55 -Delta wymaga od gracza Haqu aby zbanował użytkownika czatu za podawanie danych osobowych gracza "delty"
16:57 -Haqu lekko zamieszany odpowiada Delcie , "o co chodzi i komu "
17:07 -Haqu krytykuje postawe Delty słowami "ale kurwa człowieku uspokój się ile ty masz lat?" następnie dodaje "kurwa skąd miałem wiedzieć jak się nazywasz"
17:15 -Delta odpowiada słowami "Jeśli ci mówię ,że masz go kurwa zbanować za podawanie moich danych osobowych to to kurwa zrób"
17:19 -Haqu odpowiada "Ale skąd mam wiedzieć jak się nazywasz krecie "
17:24 -Haqu tłumaczy tonem zdenerwowanym dla delty ,że może mu kłamać ,że się tak nazywa itp...
17:30 -Haqu kontynuuje wywód słowami "ty jesteś kurwa jakiś jebniety czy co?"
17:36 -Lewy podsumówuje całą sytuacjie słowami "Ale się zryczał , pierwszy raz to słysze" -chodzi o delte 
17:44 -Haqu używa komendy /slay na graczu delta twierdząc ,że mu się skończył czas na życzenie. -Kolejne nadłużycie permisji bo mógł to zrobić w sposób tradycyjny -zabić go urzywając broni 
17:45 -Delta krytykuje urzywanie permisji poprzez gracza haqu słowami "Fajnym jesteś adminem , naprawde gratuluje ci inteligencji ,zamiast mnie zabić normalnie to nadłużywasz permisji" 
17:54 -Haqu odpowiada na krytyke słowami "Przestań nadużywać mikrofonu bo to żałosne już jest" - Delta nie nadużywał mikrofonu tylko tłumaczył dla haqu ,że tak nie może i słowa wypowiedzane w strone admina były słuszne.
17:57 -Delta wychodzi z serwera .

Proponowane kary :
Lewy - mute  60 - nadużywanie mikrofonu oraz prowokacja
Delta - gag 60 -obrazy 
Szadej - ctban 30 - 2fk 
@ inatimer

• Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

@ Lucy

Haqu dobrze postąpił nie dając odrazu bana dla lewego, tym bardziej że jako admin nie może ślepo wierzyć w słowa zwykłego gracza, nie mówiąc o tym że potraktowałeś go jakbyś nim rządził, mimo że tak nie jest. 

@ Lewy Co do ciebie to jest coraz więcej skarg że nic nie wnosisz na jb tylko obrażasz wszystkich do okoła bądź prowokujesz, nie chce tego widzieć, w innym wypadku pożegnamy się. 

Co do @ Haqu

Nie chce widzieć żeby moi admini tak się odzywali do graczy, bezsensu słowa, mogłeś rozwiązać to inaczej,

Np. Po mapie sprawdził byś logi z mapy i sprawdził czy ktoś rzeczywiście nie udostępnił danych osobowych. 

nie mówiąc o tym że dajesz gaga za prowokowanie dla Lucy ale dla lewego już nie. 

Rozumiem że możesz mieć słabszy dzień ale na pewno tak zachowywać się nie powinieneś. 

Podsumowując, chłopaki nie gracie na serwerze żeby sobie psuć wieczór tylko go poprawić, jak kogoś nie lubicie to po prostu go ignorujcie. 

Skarga została przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Lubię to! 3
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności