ProGram Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ProGram Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Witam, na serwerach ArenySkilla gram już około 3lata, chciałbym pomóc w rozpatrywaniu skarg na graczy oraz pomóc opanować serwer tak, żeby nie było na nim ludzi niszczącym rozgrywkę innym. Ostatnio mam dużo wolnego czasu, który fajnie by było w coś zagospodarować. Jestem miłą, bezkonfliktową osobą która stara się pomagać tylko tak jak potrafi. W przypadku wejścia do Unbanteamu mogę zagwarantować dużą pomoc, aktywność, zaangażowanie oraz bezstronność. Zostało ostatnie miejsce w unbanteamie i liczę, że uda mi się je wypełnić. Pozdrawiam Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jako admin jb rozpatrzyłem już parę demek. Jak długo gram w CS:GO?: Około 5lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Mam odpalone forum gdy gram w jakiekolwiek gry. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Steam Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) Dc:ProGram#8965, steam wyżej 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 NIE XD toxic 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 na Tak na początku chciałbym zaznaczyć ,że tak @ F3JMIOR ma racje a bardziej miał ponieważ na początku naszej znajomości miałem bardzo mieszane uczucia do twojej osoby , zaczeliśmy ciebie temperować sourcebansami i jesteś jedyną osobą która mi napisała na pv "sory nie będe " i już nie robiłeś od jakoś ponad miesiąca żadnych krzywych rzeczy więc na prawde u mnie zaplusowałeś , bardzo dorosłe zachowanie i tu duży plus +admin jb (przedszkolanka) +stary areniak +chęci +giga równy gość - i tak już się kłócimy o skargi więc byłbyś moja kolejną konkurencją ( KEKW ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Dam na , z tego powodu iż jest miejsce, jesteś chętny. +chłop poprawił zachowanie +staż jako admin gdzie się najwięcej dzieje i idzie więcej skarg +obejrzeć demko umiesz +nie ma nikogo innego kto chętny 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 na tak + poprawił się chłopak, + umie w demka, + obiektywny, dobre podejście, + spełnia wymagania + przyda się kolejny UBT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Jak najbardziej na tak! Jesteś w porządku osobą, zachowanie poprawiłeś i to bardzo widać, Umiesz rozpatrywać te demka Przyda się kolejny UBT w ekipie. Nic tylko brać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Nie toxic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Na tak +chęci +znajomość regulaminu, w końcu admin +obiektywne podejście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Na nie Za szybko od twojego wyjścia z toksyczności Nie powierzyłbym Ci SB na ten moment 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmorek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) na tak Nazywa sie Kacper Ma 15 lat beztronny potężny goryl na banerze Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Chmorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Nie dawno toxic teraz ubt trochę się nie łączy nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Poprawil sie chlopak xddd poprawa na to santowisko powinna byc zauwazalna i od dawna a nie od kad jest miejsce na ubtka na nie zle zachowanie za szybko 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 ja bym poczekał, bo nie wiem na ile ta "zmiana zachowania" jest prawdziwa +/- zachowanie, bo niby poprawione, aczkolwiek nie wiadomo czy na stałe? + chęcina nie Jak Ci zależy na randze to pare dni do przodu czy wstecz mało zmienią. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Mówiąc wprost - jakby było 1/2 UBT to dałbym ci na Tak, ale że jest jeden slot to wierzę w istnienie lepszego kandydata na ten moment. Głownie tu chodzi o przeszłość: W tym roku (i do lipca poprzedniego)masz tylko jedną blokadę więc jest giiiit, ale sb nie wyczyścisz. + za chęci bo jest mało podań mimo że slot już chwile jest. 1 Posiada w tym roku dwie blokady na czat głosowy oraz dwa bany za m.in freekille guzikiem *click* / *click* Przez xdar1uNqq, 9 Kwietnia 2023, edytowane 9 Kwietnia 2023 Drugiego mute'a sam sobie dodał z powodem (test), a ctbanów nie liczę. Przez 7days, 9 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Na tak + Nie oceniałbym go przez pryzmat 2 miesiecy temu zwłaszcza, iż jego podania już były odrzucane za niby toxic za jakiś tam okres, jednocześnie olewać to że przez te 2 miesiące zachowywał się niemal wzorowo + Stary areniak ( starszy niż 90% graczy) + pomocny + A co najważniejsze nie wali w ch*ja i jego dema są szybko sprawdzane + Aktywny w community + Brak chętnych z jB ( Lepszy Ubt z Jaila niż z only mirrage) + Znajomość regulaminu + Zdecydowana i bardzo widoczna poprawa w zachowaniu od długiego czasu, która i tak nie była najgorsza.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Aktualnie na NIE, pamiętam cię tylko ze złej strony tzn. jak byłeś toxic, pewnie się zmieniłeś skoro masz admina, lecz dla mnie jest za krótko po zmianie zachowania aby startować na UBT 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Moim zdaniem na tak +przydałoby się więcej ubt żeby skargi były szybko rozpatrywane +Napotkałem go na serwerze nie dawno i nie wydawał mi się jakiś nie miły czy coś moim zdaniem przyjazny +No i on ogólnie Progra więc moim zdaniem dobry jest w tym co robi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi