Administrator Tomgra Opublikowano 28 Marca 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Tydzień temu Valve wydało oficjalny komunikat o aktualizacji CS:GO do Source 2. Ma ona wyjść tego lata, a przyniesie do gry nowy system oświetlenia, aktualizację szaty graficznej map (w tym pełny rework niektórych z nich), usunięcie systemu tickrate i duże zmiany w funkcjonowaniu granatów dymnych. Wraz z komunikatem Valve uruchomiło beta testy nowej wersji gry, do których dostęp otrzymują losowo gracze z aktywnym statusem Prime. Niżej podsyłam link do trailera oraz update posta dla tych co jeszcze ich nie widzieli (choć raczej takowych nie ma): https://www.counter-strike.net/cs2 Chętnie zobaczę wasze zdanie na temat nadchodzących zmian, możecie też się tutaj pochwalić, czy otrzymaliście dostęp do beta testów. Spoiler Lepiej późno, nic wcale 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Nie otrzymałem dostępu do beta testów, dostał je mój brat cioteczny, co prawda nie planuje grać (przynajmniej narazie) w csa2, ale jak cała arena zostanie przerzucona to ja też się przerzucę Zdanie mam nijake na temat csa2 bo i tak narazie za mało wiemy. Pozdro tomgra za pytanie, szkoda że to konwersacja pomiędzy nami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Dostępu dostępem nie dostałem, i tak bym nie chciał. Grać chwilę pogram zobaczę co i jak, lecz mam nadzieję że optymalizacja będzie dobrze zrobiona, bo inaczej mi komp wybuchnie. I przerażają mnie nogi z tej gry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 rowniez nie dostalem cs2 jest slaby mi sie nie podoba niby lepsza grafika no jest ale jakies slabe ze nie mozna bindowac wiecej niz 1 komende na 1 przycisk tragiczna ta beta jest zwykly cs better Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi