Dixit1337 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) Nick: DixitWiek: 163 najlepsze prace: IMGUR2 linki do zleceń: CYK1 CYK2Używany program: Photoshop Doświadczenie w grafice: Z 4 latka będą i kilkukrotny grafik na tym forum. Coś o sobie: Witajcie Areniacy Jestem "Dixit" tak bynajmniej mnie znacie na serwerach, możecie również mówić do mnie "Karol" Jest ze mnie mały chłopak o dużym marzeniu zostaniu Grafikiem Komputerowym, jest to moje Hobby i lubię to robić. Myślę, że jestem pozytywny i pomocny, oraz nie mam problemu z poznaniem się kimś nowym, pochodzę z małego miasteczka, i słucham muzyki typu wszystko, ale najbardziej mi się przyjęło to: Polecam :3 I cóż to wszystko co ciekawego jest O mnie, życzę miłego tam dzionka czy wieczorku, Kochani Edytowane 20 Marca 2023 przez Dixit1337 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 + pracę ładne, wyróżniające się +miły +chęci +staż grafika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Na tak -ladne prace -szybko - dobry chłop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 +fajne pracę +giga szefito +będe mógł go bardziej wykorzystywać Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Tak -staz -fajne prace -szefito 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Na tak ! Grafików brak... + prace +chęci + PS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmorek Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 na tak ma 16 lat Używa photoshopu ma marzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Na Tak +mało grafików +(były) gracz dr +ładne prace -60 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 na tak +kozak z deathruna +kox prace +60 +jest koksem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 na tak +szybko robi +ładnie robi +Dixit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 jak najbardziej na TAK! + aktualnie nie ma ani jednego aktywnego grafika, + szybko wykonuje zlecenia graficzne, + prace bardzo fajne, każdy zleceniodawca zadowolony, + miły, + aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Tak Chęci Czad prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 29 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi