7days Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Lubie 7daysy Imię: Daniel Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) No ogólnie jestem gitem no i ten, chciałbym żeby sieć się dalej rozwijała. Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Moderowałem sieć (inną) przez ponad rok, od tworzenia tematów do wgrywania/konfiguracji aplikacji przez panel administratora ips. Ile czasu poświęcam forum dziennie: zależy, godzina ponad pewnie jestem online, w weekend jak mam studia/jestem w domu to cały dzień potrafię mieć kartę włączoną Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Daniel me imię, pracuję w IT, gram w gry, lubię psychologię (głównie socjologię), sport, jedzenie i nienawidzę o sobie opowiadać. Spytałem się dwóch osób z pracy o cechy: sympatyczny, ambitny, sumienny, pracoholik, namiętnie przystojny, przedsiębiorczy. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: w sumie nie wiem, ale trochę było Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) forum prywatna wiadomość, ts3, ds, facebook, tel/WhatsApp ale pewnie dla 2 osób na forum tylko. 1 4 Przez Pawel, 20 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Na tak ogar mial modzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Na tak +jeden z bardziej ogarniętych ludzi na arenie +doświadczenie +miły +dostępność czasowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Na tak -staz -jest gitem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Osobiście nie miałem niestety okazji poznać twojej osoby , jesteś bardzo aktywnym areniakiem -2 tysiące postów , @m Trybu Od , redaktor . Kreatywne pytania łączące community (zawsze można poznać drugą osobe poprzez ową funkcje) Duże tak , myślę ,że nie bedzię lepszej osoby od ciebie (już mogę pogratulować moderatora ) NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Jasne, że tak + doświadczenie na forum + staż + aktywność (redakcja itd.) + ogarnięty + miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeze1 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Na tak Staż Aktywność Miły gracz Doswiadzczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 20 Marca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Tomgra to siusiak, więc z dwójki moderatorów publicznie wypowiem się ja + Prowadzenie aktywności na forum(pytania dnia). - Moim zdaniem masz niską aktywność, ale na forum tj. godziny. Pod tym względem nie masz do nas zasięgu tj. ja i Tomgra mamy ponad 12 dni aktywności na forum, a i tak nijak to ma do asaso i jego 30. - Moim zdaniem aktualnie nie ma na tyle pracy, żeby był potrzebny dodatkowy moderator. + Doświadczenie, które posiadasz, bo pełniłeś tę rolę. + Bezkonfliktowość, niewątpliwie jesteś pozytywną osobą. - W moim odczuciu źle wypełniasz/wypełniałeś funkcję O@. + Nie ma i raczej nie będzie lepszego kandydata. +/- Słabe podanie, estetyka jak i "Dlaczego Ty" - Podejście do moich graczy Podsumowując nie mam do Ciebie większych zastrzeżeń. Zastanawia mnie jednak czy potrzebny jest trzeci moderator, aczkolwiek jeśli w uznaniu Pawła przyda się, to jak najbardziej jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmorek Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) na tak jest przystojny ma na imię Daniel był moderatorem pracoholik Edytowane 20 Marca 2023 przez Chmorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Tak aktywny ogarniety dlugo tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 23 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi