Skocz do zawartości

Podanie na moderatora - 7days

Udostępnij

7days

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Lubie 7daysy

Imię: Daniel

Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) No ogólnie jestem gitem no i ten, chciałbym żeby sieć się dalej rozwijała. 

Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Moderowałem sieć (inną) przez ponad rok, od tworzenia tematów do wgrywania/konfiguracji aplikacji przez panel administratora ips.

Ile czasu poświęcam forum dziennie: zależy, godzina ponad pewnie jestem online, w weekend jak mam studia/jestem w domu to cały dzień potrafię mieć kartę włączoną

Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Daniel me imię, pracuję w IT, gram w gry, lubię psychologię (głównie socjologię), sport, jedzenie i nienawidzę o sobie opowiadać. Spytałem się dwóch osób z pracy o cechy: sympatyczny, ambitny, sumienny, pracoholik, namiętnie przystojny, przedsiębiorczy.

Co zrobiłeś dla ArenySkilla: w sumie nie wiem, ale trochę było

Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) forum prywatna wiadomość, ts3, ds, facebook, tel/WhatsApp ale pewnie dla 2 osób na forum tylko.

• Lubię to! 1
  • Kocham to! 4

Przez Pawel,

Osobiście nie miałem niestety okazji poznać twojej osoby , jesteś bardzo aktywnym areniakiem -2 tysiące postów , @m Trybu Od , redaktor . Kreatywne pytania łączące community (zawsze można poznać drugą osobe poprzez ową funkcje) 
Duże tak , myślę ,że nie bedzię lepszej osoby od ciebie 
(już mogę pogratulować moderatora ) 
NA TAK 

• WOW MEGA! 1

• Moderator

Tomgra to siusiak, więc z dwójki moderatorów publicznie wypowiem się ja :monkaS:

+ Prowadzenie aktywności na forum(pytania dnia).

- Moim zdaniem masz niską aktywność, ale na forum tj. godziny. Pod tym względem nie masz do nas zasięgu tj. ja i Tomgra mamy ponad 12 dni aktywności na forum, a i tak nijak to ma do asaso i jego 30.

- Moim zdaniem aktualnie nie ma na tyle pracy, żeby był potrzebny dodatkowy moderator.

+ Doświadczenie, które posiadasz, bo pełniłeś tę rolę.

+ Bezkonfliktowość, niewątpliwie jesteś pozytywną osobą. 

- W moim odczuciu źle wypełniasz/wypełniałeś funkcję O@. 

+ Nie ma i raczej nie będzie lepszego kandydata. 

+/- Słabe podanie, estetyka jak i "Dlaczego Ty"

- Podejście do moich graczy :FeelsSadMan:

Podsumowując nie mam do Ciebie większych zastrzeżeń. Zastanawia mnie jednak czy potrzebny jest trzeci moderator, aczkolwiek jeśli w uznaniu Pawła przyda się, to jak najbardziej jestem na TAK.

• Wrr! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności