kacperk49 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Opis błędu: Otóż posiadasz spinacze, wszystko się udaje a tu cyk nie działa myślę, że naprawa znacząco by zwiększyła fun z buntowania się ! tak aby dało się uwolnić. Od kiedy występuje błąd?: od wprowadzenia kajdanek O to chodzi, że mimo uwolnienia nadal zostajesz tak jak by zamrożony mimo tego, że wyświetla ci się komunikat o uwolnieniu. 1 No, ale o co chodzi, bo nie rozumiem. Wczoraj normalnie nawet mi się udało dzięki nim uciec z kajdanek xD? Przez xdar1uNqq, 19 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) na tak jestem Edytowane 19 Marca 2023 przez F3JMIOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Błędu nie ma, sprawdziłem wszystkie które były. Nie ma tych błędów, ponieważ są sprzed starego JB ale dla pewności ogarnąłem zgłoszenia Zgłoszenie przyjęte Błąd za czasów starego JailBreak'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi