ProGram Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ProGram Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Witam, chciałbym pomóc aktualnemu unbanteaa'owi w rozpatrywaniu skarg. Jestem osobą która ma dużo wolnego czasu, oraz duże chęci pomocy. Na samym JailBreaku gram ponad 3 lata. Na codzień jestem osobą miłą, nie szukającą problemów bądź takowe próbuję odrazu rozwiązać. Chciałbym swój wolny czas zainwestować w pomoc serwerowi, na którym już tyle gram. Jest jeszcze jedno wolne miejsce w unbanteam'ie którę bardzo chciałbym wypełnić. Wiem, że aktualnie skarg jest mało, ale nadchodzą swięta i wydaję mi się, że będzie ich dużo. Mam nadzieję że dostanę swoją szanse. Pozdrawiam Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Parę demek rozpisałem w swoim życiu i uważam, że dobrze mi to wychodzi. Jak długo gram w CS:GO?: Około 4-5lat. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dużo, jestem naprawdę aktywny. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) Zapraszam Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) ProGram#8965, Steam wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 15 Marca 2023 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Aplikant musi mieć min. 40 postów na forum. Spoiler @ ProGram Następne podanie po upływie tygodnia Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi