Kvba Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Nick: .Kuba. Imię: Kuba Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: Jestem już dosyć długo na sieci, znam taryfikator oraz regulamin i chciałbym spróbować czegoś nowego Doświadczenie w ocenianiu demek: Oglądałem może tylko z 2-3 demka kiedy miałem admina na JB Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem na forum codziennie, zazwyczaj gdy jestem na kompie to mam w tle odpalone Znajomość SM: 3/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kuoba/ Kontakt: Steam lub discord (𝕶𝖛𝖇𝖆#4459) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Eleganckie na tak kox ogar mily doswiadczenie Chęci Nie bawi się z ludźmi aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 można dać szanse na tak +miły +aktywny +chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 +doświadczenie +bo ogar +bo go lubie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 No to zacznijmy od doświadczenia które jest małe ale nie jest to wielki problem, ponieważ łatwo się tego nauczyć. Sam miałem zerowe doświadczenie startując na tą role. Następna kwestia to zachowanie, które niby jest dobre ale czasami ma swoje incydenty z gracem np. Choć i tak nie ma innych kandydatów, więc nie ma co tego wypominać. Podanie też dosyć średnie, mogłeś się trochę chociaż postarać. Ale przez to, że jest 1 ubt to jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 NA TAK ! +ogarniety +doświadczony + bezkonfliktowy dałbym szanse, godny act jeśli się nauczy tak mnie sie wydaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 hmmm Podanie jest ogólnie na nie: - Podanie napisane na "odwal się" - Taryfikator banów oraz regulamin serwerów jest inny na każdym trybie - Jedyny plus to znajomość serwera JB (większość spraw) - Doświadczenie: brak jak by nie patrzeć Sorki pomimo że z daną osobą nie mam problemów ale na nie 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Na tak uszanowanko to hejter nie słuchaj go i rób swoje +/- doświadczenie ++ aktywność na forum ++ opanowany ++ miły ++ bezkonfliktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Na tak Stary areniak Doswiadczenie w roznych sytuacjach Brak ubteamu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Na tak Długo w społeczności Miły i porządny chłopak Obecnie jest bardzo mało osób z ubteam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Na tak -ogar -aktywny na forum -bezkonfliktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) tak brak act/ubt admin om, z którego są odwołania oraz były jaila, z którego są skargi Edytowane 8 Marca 2023 przez naiz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Okres próbny Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi