uSzanowankoo Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Link do profilu steam: Steam Discord: uSzanowankoo!#7610 Nick na serwerze: uSzanowankoo Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem osobą pełnoletnią (rocznikowo 26 lat) i staram się pomagać każdej osobie na serwerze. Pod czas wcześniejszej mojej kadencji byłem odpowiedzialny za bycie major adminem serwera Only Mirage czy też serwera 1vs1, kiedy te miały większy wzrost graczy na serwerze. Staram się nie być konflikowy w tym "hobby", gdyż na codzień pracuje i mam inne zajęcia po za grą na komputerze. Moje zaangażowanie głownie poświęcam nowym graczom, których trzeba przekonać by zostali na serwerze "na dłużej". Na tym powinna się utrzymywać praca admina, na zachęcaniu potencjalnych nowych graczy na dłużej a nie na ich zniechęcaniu. Doświadczenie: Byłem wielokrotnie adminem na serwerze Mirage / 1vs1 oraz HnS. Wcześniej byłem adminem od 2010 roku w CS 1.6. Od kiedy grasz w CS:GO?: 2013-2014 | CS 1.6 od 2008 roku. W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Głownie 15:00 - 21:00 Link GT: GT - uSzanowankoo:) Znajomość SM: 4-5/5 Posiadałem własne serwery więc raczej większość komend znam na pamieć. Status Prime: Tak Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 Masz 3h na uzupełnienie discorda, ponieważ jest wymóg z uwagi na plugin. Przez xdar1uNqq, 2 Marca Poprawiam link do Steama, dodaję discorda. Przez xdar1uNqq, 3 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca na tak doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Tak +piesel +duże doświadczenie +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feeejmiorr Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca +bo tak +bo doswiadczenie +bo ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca ta +doswiadczenie +pomocny, mily +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca +doświadczenie +kultura 1 Wypowiadając się w podaniu należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko Przez Tomgra, 3 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Na tak Oglądając twój profil wydajesz mi się być w porządku gościem Na pewno Na plus twoja aktywność Lata stażu i czyste konto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToruT Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi