djpikoo Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Discord: djpiko#1545 Nick na serwerze: 1312 Dlaczego warto dać mi szansę?: Zdarzało się że na serwerze nie było admina a ktoś latał perfidnie odpalony,zdarzają się dzieci bez mutacji nadużywające mikrofonu, ogólnie umiem być adminem xd Doświadczenie: ze cztery razy admin na jb i raz na dr Od kiedy grasz w CS:GO?: 6lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Różnie 6-24 xd Link GT: https://www.gametracker.com/player/1312/51.83.241.12:27015/ Znajomość SM:4/5 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. Przez Tomgra, 27 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 - Aktywność od tygodnia - Doświadczenie na serwerach nie związanych z tym trybem (tryby for fun=/= tryby strike oparte na strzelaniu) - JB czy DR to nie jest Only Mirage. Tutaj często panują inne zasady... - Nie spotykam cię na mirage pomimo żę sam gram nie dużo... - "ogólnie umiem być adminem xd" nie przekonuje mnie to Na nie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Oj piko piko gram głównie na jb jest bardzo toksyczna persona wchodzącą w konflikty nie będę oceniał ciebie ze względu na to czy ogarniasz ten tryb czy nie ale osobiście uważam że tak toxic osoba jak ty nie powinna mieć prawa do upominania kogoś za za zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 na tak ma jakies doswiadczenie nie zauwazylem abys byl toxic na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi