Skocz do zawartości

skarga na haqu v2

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)moj steam

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)haq

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Haqu 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) admin zrobil 5 fk bo nie umie sie poslugiwac kajdankami + daje mi muta za powiedzenie haqu kup sluchawki bo masz przeglos a do ksawerego powiedzialem zeby przestal mnie wyzywac na pv i pozniej dostaje muta na 360 minut z powodem
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia:dzis 19:30
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)jb_obama runda 1:3 lub 1:4

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2
  • Kocham to! 1

Kolejna skarga i kolejne kłamstwa..  które znowu musze wyjasniać.

Sytuacja z dema- zabrałem 4 graczy kajdankami na zabawe, zrobilem to bo była to mapa Obama i było bardzo dużo buntu. Niestety nikt nie widział niewidzialnej ściany i pod presją czasu odzeusowałem 4 TT w niewidzialnej ścianie nad przepaścią. Myślać, że zeus się zbugował  sprawnie zrespiłem zbugowanych graczy i to są te zrespienia które fejmik nazywa 5freekill'e co oznacza specjalne zabójstwo mam nadzieje, że widać różnice. były 4 odrodzenia ale za 5 jest wieksza kara więc pewnie dlatego skłamał.

kłamstwo nr2. Nie dostałeś bana za powiedzenie, żebym kupił sobie słuchawki tylko poniżanie i OBRAŻANIE administracji 2 mapy z rzedu (mapa ze skargi i mapa wcześniej) i doskonale wiesz ze jesteś na czarnej liscie i dostajesz cały czas recydywy za to samo.

image.png.d67781a18daaf603dd5736b1c4a44a72.png

image.png.9d6e9f89a97b87d773e6361d11666adf.png

image.png.19ea7a459857000cb968c59bd4ff36bb.png

Niestety wiekszości nie zrobiłem screenów bo były to delikatne obrażanie ale czeste i trwające łacznie 3 mapy. Były to wiadomości typu tych ze sc.

• Kocham to! 1

30 minut temu, Haqu napisał:

. były 4 odrodzenia ale za 5 jest wieksza kara więc pewnie dlatego skłamał.

nie chodzi oto zeby kara byla wieksza tylko poprostu nieliczylem tych fk :pepozoom: i poprostu tak o se powiedzialem ze 5 wiec no a pozatym nie siedze i nie patrze kto ile zrobil freekili bo to trzeba byc uposiem zeby tak robic bez urazy ale no wszystko jasne? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności