realfejmior Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)rokthkohikoaholihwoil Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)gawgoka;h;jikowhiojhaijohoijhaio Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Haqu Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)admin nie ogarnia mlynu na serwerze siedzi na ukryciu popija herbatke milion osob sie wyzywa a on cziluje bombe+ daje mi ctbana za uzycie zeusa na zabawie a denkowi nie daje nic gdy sie go pytam na chacie czemu mu nie daje za respienie i zeusa odpowiedzial ze nic nie wie xdddd Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:godzina 22 data 20.02.2023 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) ba_jail_bravo jakos tak od poczatku do rundy 3:5 bo wtedy wyszedlem z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Gracze wybudzają mnie dźwiękami steam'a, żebym ten młyn własnie ogarnął. Wszedlem na ukryciu i poczekalem chwile by zapoznać się z sytuacją i nie robić niczego pochopnie. osoby naduzywające mikrofonu w czasię sprawdzania zostały zmutowane, niestety nie rozdwoję się i widząc, jak zamrażasz na zabawie TT kajdankami daję ci blokade ct nie widząc drugiego ct który twoim zdaniem robił to samo w tym samym czasie. Nie moge go zbanować jeżeli tego nie widziałem bo były to równeległe sytuacje kumasz? Dobrze wiedziales ze jestem na ukryciu i specjalnie, intencjonalnie łamałeś regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 (edytowane) runda 1:3 - gag dla moestego od haqu sigma - obraza, naduzywanie - 180 mute el kubinio - naduzywanie, obraza - 180 mute sewo - naduzywanie, obraza - 180 mute n1ko - naduzywanie, obraza - 180 mute sdka - przeszkadzanie w zabawie - ctban 30 admin był cały czas na ukryciu, wyszedł raz do tt. nie nadał ctbana dla sdka, gdy robił to co fejmik@ inatimer Edytowane 27 Lutego 2023 przez naiz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 27 Lutego 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Po rozmowie z szanownym panem Naizem doszliśmy do wniosku, iż skargę odrzucam, lecz @ Haqu w następnej takiej sytuacji wyjdź z serwera, bo gracze nie mogą nawet stworzyć votectbana. Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi