Skocz do zawartości

Skarga na yikes admina haqu

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)rokthkohikoaholihwoil

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)gawgoka;h;jikowhiojhaijohoijhaio

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Haqu
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)admin nie ogarnia mlynu na serwerze siedzi na ukryciu popija herbatke milion osob sie wyzywa a on cziluje bombe+ daje  mi ctbana za uzycie zeusa na zabawie a denkowi nie daje nic gdy sie go pytam na chacie czemu mu nie daje za respienie i zeusa odpowiedzial ze nic nie wie xdddd
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia:godzina 22 data 20.02.2023
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) ba_jail_bravo jakos tak od poczatku do rundy 3:5 bo wtedy wyszedlem z serwera 

Gracze wybudzają mnie dźwiękami steam'a, żebym ten młyn własnie ogarnął. Wszedlem na ukryciu i poczekalem chwile by zapoznać się z sytuacją i nie robić niczego pochopnie. osoby naduzywające mikrofonu w czasię sprawdzania zostały zmutowane, niestety nie rozdwoję się i widząc, jak zamrażasz na zabawie TT kajdankami daję ci blokade ct nie widząc drugiego ct który twoim zdaniem robił to samo w tym samym czasie. Nie moge go zbanować jeżeli tego nie widziałem bo były to równeległe sytuacje kumasz? Dobrze wiedziales ze jestem na ukryciu i specjalnie, intencjonalnie łamałeś regulamin.

runda 1:3 - gag dla moestego od haqu

sigma - obraza, naduzywanie - 180 mute
el kubinio - naduzywanie, obraza - 180 mute
sewo - naduzywanie, obraza - 180 mute
n1ko - naduzywanie, obraza - 180 mute
sdka - przeszkadzanie w zabawie - ctban 30

admin był cały czas na ukryciu, wyszedł raz do tt. nie nadał ctbana dla sdka, gdy robił to co fejmik
@ inatimer

Edytowane przez naiz
  • Wrr! 1

• Moderator

Po rozmowie z  szanownym panem Naizem doszliśmy do wniosku, iż skargę odrzucam, lecz @ Haqu w następnej takiej sytuacji wyjdź z serwera, bo gracze nie mogą nawet stworzyć votectbana.

Skarga została odrzucona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności