Chmorek Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy) Modifikacja zabaw Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) zabawy po 2 rundy Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) Kiedyś były juz zabawy na 2 rundy i wydaje mi się , że większości się to podobało więc czemu nie dać tego tym fajniejszym zabawom jak np. oitc,kf czy ns. (a zyczenia z zabawy po prostu usunąć) Edytowane 4 Lutego przez Chmorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Jestem na nie, obecnie zdarzają się mapki gdzie są same zabawy i się one wydłużają. Zabawy zabawami ale jailbreak to nie minigry. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Zdecydowanie NIE, szczególnie przy obecnych ustawieniach serwera/ zabaw. 1. CT nie może brać udziału w zabawach czyli kompletne nudy dla nich przez 2 rundy. 2. kf, ns, oitc (+ abh) to skakanie, latanie, chowanie... tylko nie zabijanie się nawzajem. runda trwa ~4 minuty, czyli przy dwukrotnym włączeniu zabawy x2 rundy, zabawy zajmowałyby ponad połowę czasu mapy, co nie jest głównym założeniem tego trybu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Nie na tym polega serwer, zeby czas głównie zajmowały zabawy z pluginów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Jestem osobiście na nie , jest to totalnie bezsensowny pomysł , i pokazuje tu jaki jest poziom wardenow na naszej sieci , że naprzykład chmurek wolałby latać z kosa po całej mapie niż wykonywać "polecenia" Wardena prędzej bym pomyślał nad zmianą mechanik czyli naprzykład zakaz dawania poleceń typu Totalny bezruch do odwołania itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi