kacperk49 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Rodzaj: (Nowa rzecz / Modyfikacja istniejącej rzeczy) : modyfikacja fd Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) : dodanie abh na freedayu. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: (Opisz jak zmiana według ciebie wpłynie na serwer) Będzie można sobie poskakać przez co freeday będzie o wiele ciekawszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 @ kacperk49 Jestem za , bardzo dobry pomysł chociaż myślę ,że bunt będzie szybciej tak z 3 razy niż normalnie by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 jesli chodzi o freeday jako 1 runda no to tak ale nie jak wylosujesz czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Na nie, pomysł ciekawy dla starszych graczy, ale szybciej by się kończyły pierwsze rundy (rozgrzewka i freeday) ct było by dużo szybciej lapane na fajki w gr . freeday na początku kojarzy mi się ze zwiedzaniem mapy a nie 1 vs 8 od respa w gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 7 minut temu, Haqu napisał: Na nie, pomysł ciekawy dla starszych graczy, ale szybciej by się kończyły pierwsze rundy (rozgrzewka i freeday) ct było by dużo szybciej lapane na fajki w gr . freeday na początku kojarzy mi się ze zwiedzaniem mapy a nie 1 vs 8 od respa w gr Dokładnie tak jak mówisz, stad tez moja kolejna propozycja aby na pierwszym freedayu wyłączyć całkowicie obrażenia, albo żeby ct miało na start 300hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 21 godzin temu, kacperk49 napisał: Dokładnie tak jak mówisz, stad tez moja kolejna propozycja aby na pierwszym freedayu wyłączyć całkowicie obrażenia, albo żeby ct miało na start 300hp Myśle że usseles by był brak dmgu na fd więc zwiększenie hp w takiej sytuacji by było wystarczające,bo tak jak piszecie bunt będzie szybszy więc zwiększenie hp=zwiększenie szansy ct jak najbardziej jestem na tak za abh na fd i zwiększeniu hp...(wyłaczenie dmg bedzie usseles) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Co ci da np 350 hp albo 500? Dajmy na to ze masz ak47 i przynajmniej 4 tt(bedzie wiecej) lecacych do ciebi na auto bh rozpedzeni nie zostawią ci zbyt duzo szans zwlaszcza jezeli bedziesz probował w ktoregoś trafić. Wiec dalej tkwisz w gr na freedayu albo jak jakims códem zabijesz tt bedą wyskakiwać z cel po respie na bh i spróbuj im wtedy przeszkodzić jak mają bron z gr na abh. Jedyna szansa dla tej propozycji by freeday nie skonczył sie egzekucjami na ct w gr jest taki ze na serwerze jest low pop a ct sie schowa. Gdy da sie niesmiertelnośc z abh w zasadzie jb traci sens na 1 runde, zadne zabawy nie bedą uczęszczane a dla osob ktore nie lubią skakać w kólko jest afk (Moge sie mylić w tym ostatnim zdaniu i jest to tylko moja opinia) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi