KIJO Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Link do profilu steam: Steam Discord: KIJO#6745 Nick na serwerze: KIJO Dlaczego warto dać mi szansę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko) A więc warto dać mi szanse ponieważ mam doświadczenie jako admin, umiem wykryć cheatera, jestem aktywny na serwerze oraz jestem ogarniętą osobą. Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu) aktualnie mam admina na serwerze JB oraz byłem adminem arenek 1v1 przez kilka tygodni dopóki serwer nie umarł Od kiedy grasz w CS:GO?: Gram w csa od roku 2020 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 14-22 Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) Stare, nowe Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) 3/10 Mikrofon: (Tak / Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Tak 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 na tak +wielokrotny admin +mily +ogarnia -kijec 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 na tak +kilka adminków +miły +coś nie coś potrafi -ja miałem 1 napisać podanie na OM ale ok niech ci będzie pozdrawiam cieplutko z @ inatimer z słonecznej choroszczy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Kijo jest bardzo w porządku i do pogadania i do pogrania , wielokrotnie był administratorem na tej wspaniałej sieci więc na pewno jego wspaniałe rączki przydadzą się i tu NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 tak ogar doswiadczenie moj uczen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Na +doświadczenie +miły +ogar Edytowane 2 Lutego 2023 przez Gracu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 ta +doświadczenie +mutacja +miły chłopak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 na tak ogarnial jb (w miare) to na mirku to z jedna reka i jednym palcem w dupie se poradzi doswiadczenie, mutacja itp to tez duze plusy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 tak mily ogar umie ogranac jb a to juz wyczyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 tak ogarnia aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi