Skocz do zawartości

Propozycja Dodanie Muzyki do zabaw

Udostępnij

PoProstuKsawery

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj: Muzyka podczas zabaw na Jailbreak 

Opis: Dodanie muzyk podczas zabaw na Jailbreak  dużo myślę nie trzeba tłumaczyć po prostu kiedy Warden rozpoczyna zabawe zaczyna lecieć muzyczka. Oczywiście jest to propozycja narazie na te 4 zabawy kiedy będzie pozytywny odzew od graczy myślę ,że mógłbym podać jeszcze  parę swoich propozycji 

Na przykład : Zabawa : Wojny gangów (tytuł wojna)

Zabawa : OITC  (Eminem Lose Yourself)

Zabawa : Catch And freeze (crazy frog )

Zabawa : Chowany (smerfy zabawa w chowanego) 

Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Urozmaici rozgrywkę , wiele osób w tym ja jest Noobkiem którzy umierają podczas zabawy na początku i zostaje tym osobom patrzenie na innych jak grają a tak to będzie można sobie po "wibe'ować" do śmiesznych , ewentualnie nostalgicznych muzyczek <3 

• Lubię to! 1

pomysl git ale mysle ze jedna muzyka na zabawe to slaby wybor (polecalbym jakis spis piosenek ktore mozna sobie samemu dostosowac do danej zabawy ale mysle ze za duzo pierdolenia sie dla pawla). Sam pomysl git ale tez trzeba pomyslec o tym co wyzej wymienilem oraz tez o dostosowaniu glosnosci (kolejne menu do zmieniania glosnosci muzyki). Pomysl na tak jesli doda sie ww. rzeczy bo tak to bezsenu bo kazdy by to wylaczal

• Lubię to! 2

1.Bez opcji wyłączenia muzyki nie ma szans (wiec musi powstać taka opcja)

2.Muzyka którą wysłałeś jest dobra ale nie każda więc trzeba znaleźć lepszą. 

3.Dodałbym od siebie !music opcje żeby wyświetlały się wszystkie zabawy które są pod !zabawa i jak się na nie kliknie to wyskakuje opis i opcja wyłączenia danej piosenki. (oczywiście opcja do wyłączenia całej muzyki też powinna być.)

Propozycja przyjęta

Zmiany niedługo zostaną wprowadzone.

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1
  • Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności