Kokonek Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Discord: Kokonek#4484 Nick na serwerze: Kokonek Dlaczego warto dać mi szansę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko): Byłem tutaj adminem już dwukrotnie, grałem bardzo dużo na jb, moje minimum 300h zawdzięczam na jb może i więcej. Niestety stare GT poszły więc nie udowodnie moich wszystkich godzin lecz wiem że było ich naprawdę sporo. Umiem prowadzić w ct, znam bardzo dobrze regulamin jak i w większości administracje. Ogarniam podstawowe komendy, nigdy nie używam !admin chyba żeby 1up'owac w celi lub przed wardenem. Moim największym minusem jest impulsywność lecz staram się to powstrzymywać. Staram się nie mieć "kija w dupie" jak zdecydowanie kiedyś miałem (choć pod koniec za bardzo go wyciągnęłem XD). Wyciągnąłem wnioski z ostatniego dengu (którego w sumie nie tak bardzo żałuję, jednak JB jest po to żeby się bawić). Staram się szybko zażegnywać konflikty i próbować je załagodzić. Myślę że wsparłbym obecną administrację ponieważ jestem często aktywny kiedy nikogo z nich nie ma/ Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu) Dwukrotnie admin jb, admin retakes'ow na arenie. Od kiedy grasz w CS:GO?: mam 1400h i gram juz z kilka lat (chyba z 5 lub 4) W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Głównie wieczornych/nocnych. W dniu szkolnych będę dopiero od 16-24 a w weekendy to od 13 do nawet 3/4 w nocy (pozdo south, fajne nocki się robiło w ferie XD) Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) https://www.gametracker.com/player/[Kapela] Kokonek/137.74.7.15:30050/ (wcześniejszy); https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Kokonek/137.74.7.15:30050/ (aktualny) Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) 3/5 Mikrofon: (Tak / Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nie jako gracz jesteś spoko ale jako admin ci odwala kij jako admin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nie Zachowanie Jako admin nie pokazywałeś się z najlepszej strony 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Na nie slabe zachowanie jestes irytujacy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 na nie aktywność wsumie spoko ale jako admina za dobrze cie nie wspominam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 29 Stycznia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nie bo: - Aroganckie zachowanie; - Ego top; - Dziwna przeszłość. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi