Crayzies Opublikowano Środa o 20:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:25 Nick: Crayzies Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciabym wspomc obecna administracje i pilnowac porzadku na serwerz,mysle ze mam dosc spore doswiadczenie i nadawal bym sie na to stanowisko Doświadczenie w adminowaniu: byly admin om, jb i dr Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat 5k godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: roznie zalezy kiedy mam czas Link GT: gt Znajomość SM: 3/5 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 3 1 Obowiązującą skala znajomości SM przewiduje punkty od 1 do 5. Zmieniam Przez asaso, Środa o 20:39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano Środa o 20:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:50 tak szef ogar aktywnosc doswiadczenie bartosz to kozak wbije dac bana a nie jak inni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4N3K Opublikowano Środa o 21:15 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:15 bot jakich mało . Na tak, doświadczenie ma. Pora ogarnąć trochę serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpix75 Opublikowano Środa o 21:35 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:35 Na TAK robiłeś dobrą robotę gdy byłeś adminem i chyba każdy tęsknił za tobą w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano Środa o 22:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:01 Na +wiek +doświadczenie +aktywność -BOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano Środa o 22:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:40 tak ogar doswiadczenie aktywnosc spoko ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano Czwartek o 00:32 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 00:32 3 godziny temu, D4N3K napisał: bot jakich mało . Na tak, doświadczenie ma. Pora ogarnąć trochę serwer pupu ogarnia tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano Czwartek o 01:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 01:31 na tak ogarnia, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano Czwartek o 05:07 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:07 NA TAK crayzies szefito ogarnia wiek miał admina więc 0 problemów z ogarnięciem @ inatimer ja bym to przyjmował nie czekał 2 Inatimer nie ma dostępu do adminów only mirage Przez asaso, Czwartek o 06:33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano Czwartek o 08:19 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:19 Na tak Ogarnia Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToruT Opublikowano Czwartek o 10:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:59 Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi