Crayzies Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Nick: Crayzies Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciabym wspomc obecna administracje i pilnowac porzadku na serwerz,mysle ze mam dosc spore doswiadczenie i nadawal bym sie na to stanowisko Doświadczenie w adminowaniu: byly admin om, jb i dr Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat 5k godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: roznie zalezy kiedy mam czas Link GT: gt Znajomość SM: 3/5 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 3 1 Obowiązującą skala znajomości SM przewiduje punkty od 1 do 5. Zmieniam Przez asaso, 25 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia tak szef ogar aktywnosc doswiadczenie bartosz to kozak wbije dac bana a nie jak inni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4N3K Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia bot jakich mało 🤪. Na tak, doświadczenie ma. Pora ogarnąć trochę serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpix75 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Na TAK robiłeś dobrą robotę gdy byłeś adminem i chyba każdy tęsknił za tobą w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Na +wiek +doświadczenie +aktywność -BOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia tak ogar doswiadczenie aktywnosc spoko ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 3 godziny temu, D4N3K napisał: bot jakich mało 🤪. Na tak, doświadczenie ma. Pora ogarnąć trochę serwer pupu ogarnia tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia na tak ogarnia, aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia NA TAK crayzies szefito ogarnia wiek miał admina więc 0 problemów z ogarnięciem @ inatimer ja bym to przyjmował nie czekał 2 Inatimer nie ma dostępu do adminów only mirage Przez asaso, 26 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Na tak Ogarnia Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToruT Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi