kacperk49 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Rodzaj: Zabawa Hns Opis: (Opisz na czym ma polegać zmiana) Proponuję zmienić zabawę by prócz zwykłego szukania więźniów na chowanym CT miało możliwość odpalenia latarki i za każdym razem losowany był by inny kolor. Więzień który zostaje znaleziony wybiera kolor i dzięki temu ma możliwość zachowania życia (pojawia mu się menu z wyborem od 1 do 5 np. Fioletowy, czerwony, biały, żółty, zielony lub !czerwony itp... Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: HNS na serwerze jest nie grywalny i gdy tylko ta zabawa się pojawi gracze wpisują RTV pamiętam tą zabawę z 1.6 i było bardzo grywalna stąd też mój pomysł. Jeśli macie jakieś pomysły na urozmaicenie dajcie znaka W razie w na pw mogę ją rozpisać dokładnie choć wydaje mi się, że kiedyś już o niej pisałem... Pozdro ! 2 1 Kolor Czerwony oraz Zielony zarezerwowany jest dla kolejno wymienionych rang (Właściciel/Moderator/Opiekun Serwera) Usuwam te kolory Przez asaso, 21 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 na tak 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 natak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Obecnie chowany jest tylko pod fajki dla ct lub jak ktoś nie ogarnia na Obamie/cloudsach więc zdecydowanie jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Już było ale z jakiegoś powodu ktoś nie zrobił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi