xdar1uNqq Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Wymagania: Spoiler 1. Aplikant musi mieć co najmniej 14 skończonych lat. a) Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. 2. Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości SM) na poziomie co najmniej 2/5. 3. Aplikant musi znać regulamin naszego serwera (przed złożeniem podania zapoznaj się z regulaminem). 4. Aplikant musi być dojrzały psychicznie i posiadać kulturę osobistą. 5. Aplikant musi grać aktywnie na naszym serwerze. Wzór: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Skala znajomości SM: Spoiler 1/5 - Umiem posługiwać się sm_admin. 2/5 - Umiem posługiwać się komendami administratora bez pomocy sm_admin. 3/5 – Wiem jak działa SourceBans. 4/5 – Umiem posługiwać się większością komend administratora, które wykraczają poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów na serwerze. 5/5 – Opanowałem do perfekcji posługiwanie się komendami administratora oraz znam wszystkie komendy występujące na serwerze. Czas na wysyłanie podań 27.01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nick: Lucy Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Bo zapłaciłem . No co jestem miłym i bardzo pomocnym graczem (na prawde nie kłamie). Potężne doświadczenie, było chyba nadal jest. Regulamin znam, kary znam. Nie wiem czy musze coś więcej dodawać , niezbyt mogę coś wymyślić w momencie pisania. Doświadczenie w adminowaniu: Jest. UBT, kilka razy admin jb i gdzieś indziej W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zawsze po szkółce wbijane jest (prawie zawsze). Link GT: 1 2 Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: Sprzedam nusz Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak/Raczej jest Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak, ale chyba będzie trzeba przeczytać za niedługo znów Spoiler Co sie gapisz , tu nic nie ma 1 1 5 4 Przyjęte. Przez xdar1uNqq, 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) A więc zacznę od tego że moją ostatnią rezygnację napisałem zbyt pochopnie ponieważ nie miałem zbytniej ochoty grać na JB a po kilku dniach to się zmieniło i znowu zacząłem grać. Chciałbym również dodać że bez admina widzę jaka jest dzicz na serwerze i moim zdaniem mając tego "kija w dupie" ogarniałem serwer lepiej niż niektórzy "luźni admini" dający po 20 ostrzeżeń na osobę a potem widoczne skargi na adminów za nieogarnianie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Wysokie doświadczenie (admin Arenek 1v1 x2, admin JB x4 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak 3 2 3 Przyjęte. Przez xdar1uNqq, 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) ck: Haqu / PL Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Mam dobry i staly kontakt z graczami. Chce abym byl wstanie pomagać graczom pod nieobecność admina jak i rownież tlumaczyć pewne rzeczy nowym graczom, tak aby na serwerze panowala dobra atmosfera, jestem aktywnym i kreatywnym graczem z doswiadczeniem w administracji. Chcąc odnieść się do poprzedniego podania ktore nieudolnie napisalem, mialem na mysli to że po ponad roku gry z niektorymi graczami wdawalem sie w dyskusje, chcialem im dac znac, że takie rzeczy nie mają i nie bedą mialy miejsca. (Ze wszysykimi sie pogodzilem dawno temu i mamy jeszcze lepszy kontakt wiec nie wiem po co to napisalem) Doświadczenie w adminowaniu: lacznie 1,5 roku admina W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=W0hBUkRdIEhhcXUgLyBQTA%3D%3D&host=137.74.7.15:30050 Znajomość SM: 5/5 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198080863367/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; tak przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak, nie raz Edytowane 17 Stycznia przez Haqu 3 2 2 3 Przyjęte. Zgłoś się do @ inatimer Przez xdar1uNqq, 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nick: ☆Miczu#Miły☆ Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: W tym roku nie miałem admina ale w zeszłych latach owszem. Co tu dużo pisać, jak każdy wie jestem gnojem i nie patrzę czy kogoś lubię czy nie to i tak go sprowadzę do porządku. Reaguję od razu nie jak niektórzy admini co mają opóźnienie po kilka minut. Aktualnie wróciła chęć do gry lecz gdy się wbija i nie ma admina to jest zwyczajne zoo. Doświadczenie w adminowaniu: Wieloletni admin dr, jb były m@ dr W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ~15-23 weekendy ~10-23 Link GT: ninje knife Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: stim Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak 3 1 4 Usuwam wulgaryzm. Przez xdar1uNqq, 17 Stycznia Przyjęte. Przez xdar1uNqq, 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Nick: PoProstuKsawery Wiek: 19 (za 20 dni) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem miłym i ułożonym chłopakiem , jestem skory do poznawania nowych ludzi z którymi może i w przyszłości napije się regionalnego napoju zwanego wódeczką. Stawiam na relacje między ludzkie i na poziom rozmowy , a nie sztywne trzymanie się zasad . Gram w ten wspaniały tryb JailBreak od przeszło pięciu lat , mam w nim ponad 400 godzin . Opanowuję nowe zasady w tempie światła . Obecnie miewam bardzo dużo czasu na spędzanie fajnie czasu , więc na pewno mógłbym się przydać . Pozdrawiam z rodzinką Doświadczenie w adminowaniu: niestety brak W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15:00 - 00:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/PoProstuKsawery/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198276201504/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak 1 1 Dodałem poprawny link GT na prośbę autora Przez Tomgra, 17 Stycznia Odrzucone. Od inatimera Przez xdar1uNqq, 18 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muminek Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Stiletto Wiek: 13 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem często jestem na jb ogarniam gdy dzieci się będą wyzywać to ja ich będę uciszał Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) nigdy nie byłem adminem ale szybko sie ucze W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-15 18-20 10- 13 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/[es] Stiletto/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 2 na 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199113951575/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)nie Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: tak Edytowane 19 Stycznia przez muminek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek213769 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia chałbym mieć admina chce mieć go na 40dni jestem miły dla inych chcialem admina bo bardzo to marze być adminem ? 1 3 Brak wzoru, trolling. Przez xdar1uNqq, 19 Stycznia chciałbym się dowiedzieć jaki jest 4 pkt. Przez Pawel, 19 Stycznia, edytowane 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek213769 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dlaczego ja mam otrzymać admina?: W tym roku nie miałem admina ale w zeszłych latach owszem. Co tu dużo pisać, jak każdy wie jestem gnojem i nie patrzę czy kogoś lubię czy nie to i tak go sprowadzę do porządku. Reaguję od razu nie jak niektórzy admini co mają opóźnienie po kilka minut. Aktualnie wróciła chęć do gry lecz gdy się wbija i nie ma admina to jest zwyczajne zoo. Doświadczenie w adminowaniu: Wieloletni admin dr, jb były m@ dr W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ~15-23 weekendy ~10-23 Link GT: ninje knife Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: stim Mikrofon: Tak 15 minut temu, Kacperek213769 napisał: chałbym mieć admina chce mieć go na 40dni jestem miły dla inych chcialem admina bo bardzo to marze być adminem ? Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak wiek 13lat 15 minut temu, Kacperek213769 napisał: chałbym mieć admina chce mieć go na 40dni jestem miły dla inych chcialem admina bo bardzo to marze być adminem ? 1 Plagiat, niepełny wzór, nie spełniasz wymagań. // SPAM Przez xdar1uNqq, 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek213769 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dlaczego ja mam otrzymać admina?: W tym roku nie miałem admina ale w zeszłych latach owszem. Co tu dużo pisać, jak każdy wie jestem gnojem i nie patrzę czy kogoś lubię czy nie to i tak go sprowadzę do porządku. Reaguję od razu nie jak niektórzy admini co mają opóźnienie po kilka minut. Aktualnie wróciła chęć do gry lecz gdy się wbija i nie ma admina to jest zwyczajne zoo. Doświadczenie w adminowaniu: Wieloletni admin dr, jb były m@ dr W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: ~15-23 weekendy ~10-23 Link GT: ninje knife Znajomość SM: 5 Link do profilu Steam: stim Mikrofon: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak 3 Przeczytaj ze zrozumieniem wzór podania na admina I SPRÓBUJ PONOWNIE ZA 7 DNI, jak już zrozumiesz. Niepełny wzór - brak linku do profilu Steam i linku GT. Jeśli dalej czegoś nie rozumiesz, poproś o pomoc Przez Tomgra, 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmorek Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Nick: Chmooooooorek'. Wiek: 15. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Nigdy go nie miałem wiec aktualnie szybkie rekru to idealne miejsce żeby spróbowac pierwszy raz. Dośwadczenie w adminowaniu: Tak jak mówiłem nigdy go nie miałem ale gram już długo na serwerze(naprawde długo) i sporo się nasłuchałem przeróżnych adminów i coś nie coś potrafię. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jak mogę. Wracam ze szkoły około 18/19 to sobie często wchodze na 2 godzinki dziennie. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] Chmooooooorek'/137.74.7.15:30050/ / https://www.gametracker.com/player/Chmooooooorek'/137.74.7.15:30050/. Znajomość SM: 2/5. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Chmooorek/. Mikrofon: tak. Mutacja: tak. Czy przeczytałem regulamin?: tak. 1 4 Odrzucam Przez inatimer, 20 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ay. Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem bardzo wyruzomiałym oraz miły chłopakiem o wysokich ambicjach. Chcę pomoć administracji w ogarnianiu tego serwera xdxd Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin JB, Admin OM W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak 2 5 Przyjęte Przez inatimer, 21 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneki1 Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199088579801/ Discord: JAMAL #4079 albo Aszturm #9935 Nick na serwerze: kaneki Dlaczego warto dać mi szansę?:Przestałem być toksycznym kidem jak kiedyś i jest mało adminów, którzy bywają często na serwerze. Powróciłem do csa i zamierzam być aktywny, Staram się być miły dla każdego, a nie wszczynać burdy. Doświadczenie: NIe miałem jeszcze admina w cs, ale mam w minecraft i dc Od kiedy grasz w CS:GO?: od 2019 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?:po 16 Link GT:)https://www.gametracker.com/player/[THC] kaneki/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5 Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin admina?: tak 2 minuty temu, kaneki1 napisał: Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199088579801/ Discord: JAMAL #4079 albo Aszturm #9935 Nick na serwerze: kaneki Dlaczego warto dać mi szansę?:Przestałem być toksycznym kidem jak kiedyś i jest mało adminów, którzy bywają często na serwerze. Powróciłem do csa i zamierzam być aktywny, Staram się być miły dla każdego, a nie wszczynać burdy. Doświadczenie: NIe miałem jeszcze admina w cs, ale mam w minecraft i dc Od kiedy grasz w CS:GO?: od 2019 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?:po 16 Link GT:)https://www.gametracker.com/player/[THC] kaneki/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5 Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin admina?: tak wiek 16 1 5. Aplikant musi grać aktywnie na naszym serwerze. Odrzucone Przez asaso, 22 Stycznia, edytowane 22 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Nick: sus Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem pomocny i mily, chcialbym pomagac innym adminom utrzymywac porządek na serwerku jailbreak Doświadczenie w adminowaniu: mialem kiedys admina na jb W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-20 Link GT: gt Znajomość SM: 3/5 Link do profilu Steam: stim Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: Tak 1 1 5. Aplikant musi grać aktywnie na naszym serwerze. Odrzucone Przez xdar1uNqq, 23 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi