Skocz do zawartości

Skarga na admina Mirage :D

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198971809979

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Kenz 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Admin nie posiada takiego samego nicku tak jak na forum + naduzywa permisji i prowokuje mnie piszac ze jestem botem bo go zabilem xD daje darmowe slapy dla liska 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Mirage

Data i godzina zdarzenia:23:10 dzis 14.01.23
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mirage rund nie pamietam ale dam pozniej 

image.png.b6630bb009259a675c7b18552b3a25ac.png

+ demko dzis 23:10 gdy wbil na serwer

10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze.

image.png.26a8ed1791d3edfc628d0410e79b817b.png

• Lubię to! 2
  • Haha! 2

Po pierwsze miałem zmieniać na dc ale neta mam dziwnego dziś że nie chce wlonczyc a po drugie puściłem jedna muzykę żeby coś przetestować 

A i uderzyłem liska bo coś się nie ruszał i chciałem sprawdzi i czy nie afk jest

EDIT: Sr za tamto co napisałem ale źle przeczytałem bo nie umiem dobrze po polsku czytac. A o to że nie zmieniłem bo chciałem na chwilę se ustawic ten nick 

• WTF 1
  • Haha! 3

Łącze 2 posty 

Przez asaso,

Dodaję trzeci post 

Przez asaso,

W dniu 14.01.2023 o 23:42, Kenzik2115 napisał:

A i uderzyłem liska bo coś się nie ruszał i chciałem sprawdzi i czy nie afk jest

w którym momencie, po co kłamiesz skoro i tak wszystko jest na demku.

A wiec tak, ogólnie na serwerze był w miarę spokój, ale jak i lisek i admin przez długi czas ciągle nadużywają mikra jakimiś tematami, które nie powinny być poruszane na serwerze, Kenzik zbędnie prowokuje po zginięciu

[12;39-12;45] admin slapuje liska(nie był afk) x6

kilka rund wcześniej admin jeszcze raz slapnął liska ale to nic nie wnosiło do rozgrywki

@ ToruT decyzja do ciebie należy ale moim zdaniem nie nadaje się cos takiego na więcej niż upomnienie

2 godziny temu, kingu napisał:

w którym momencie, po co kłamiesz skoro i tak wszystko jest na demku.

A wiec tak, ogólnie na serwerze był w miarę spokój, ale jak i lisek i admin przez długi czas ciągle nadużywają mikra jakimiś tematami, które nie powinny być poruszane na serwerze, Kenzik zbędnie prowokuje po zginięciu

[12;39-12;45] admin slapuje liska(nie był afk) x6

kilka rund wcześniej admin jeszcze raz slapnął liska ale to nic nie wnosiło do rozgrywki

@ ToruT decyzja do ciebie należy ale moim zdaniem nie nadaje się cos takiego na więcej niż upomnienie

Ja nie mówiłem że afk był tylko sprawdziłem bo u mnie się nie ruszał 

Też to mógł być mój  ping bo miałem w tedy problemy z netem i dlatego u mnie stał w miejscu  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności