realfejmior Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiknatracku/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198971809979 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Kenz Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Admin nie posiada takiego samego nicku tak jak na forum + naduzywa permisji i prowokuje mnie piszac ze jestem botem bo go zabilem xD daje darmowe slapy dla liska Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Mirage Data i godzina zdarzenia:23:10 dzis 14.01.23 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) mirage rund nie pamietam ale dam pozniej + demko dzis 23:10 gdy wbil na serwer 10. Admin ma obowiązek posiadać na forum identyczną lub podobną nazwę użytkownika do nicku, który używa na serwerze. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzik2115 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Po pierwsze miałem zmieniać na dc ale neta mam dziwnego dziś że nie chce wlonczyc a po drugie puściłem jedna muzykę żeby coś przetestować A i uderzyłem liska bo coś się nie ruszał i chciałem sprawdzi i czy nie afk jest EDIT: Sr za tamto co napisałem ale źle przeczytałem bo nie umiem dobrze po polsku czytac. A o to że nie zmieniłem bo chciałem na chwilę se ustawic ten nick 1 3 Łącze 2 posty Przez asaso, 14 Stycznia 2023 Dodaję trzeci post Przez asaso, 15 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 W dniu 14.01.2023 o 23:42, Kenzik2115 napisał: A i uderzyłem liska bo coś się nie ruszał i chciałem sprawdzi i czy nie afk jest w którym momencie, po co kłamiesz skoro i tak wszystko jest na demku. A wiec tak, ogólnie na serwerze był w miarę spokój, ale jak i lisek i admin przez długi czas ciągle nadużywają mikra jakimiś tematami, które nie powinny być poruszane na serwerze, Kenzik zbędnie prowokuje po zginięciu [12;39-12;45] admin slapuje liska(nie był afk) x6 kilka rund wcześniej admin jeszcze raz slapnął liska ale to nic nie wnosiło do rozgrywki @ ToruT decyzja do ciebie należy ale moim zdaniem nie nadaje się cos takiego na więcej niż upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzik2115 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 2 godziny temu, kingu napisał: w którym momencie, po co kłamiesz skoro i tak wszystko jest na demku. A wiec tak, ogólnie na serwerze był w miarę spokój, ale jak i lisek i admin przez długi czas ciągle nadużywają mikra jakimiś tematami, które nie powinny być poruszane na serwerze, Kenzik zbędnie prowokuje po zginięciu [12;39-12;45] admin slapuje liska(nie był afk) x6 kilka rund wcześniej admin jeszcze raz slapnął liska ale to nic nie wnosiło do rozgrywki @ ToruT decyzja do ciebie należy ale moim zdaniem nie nadaje się cos takiego na więcej niż upomnienie Ja nie mówiłem że afk był tylko sprawdziłem bo u mnie się nie ruszał Też to mógł być mój ping bo miałem w tedy problemy z netem i dlatego u mnie stał w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Admin dostał upomnienie Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi