PREDATOR Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/271956/ Discord:PREDATOR#1673 Nick na serwerze:PREDATOR Dlaczego warto dać mi szansę? Jestem miły przyjacielski szybko się uczę. Doświadczenie: Nie Byłem Adminem Nigdy W Źyciu Od kiedy grasz w CS:GO?: 5-6 lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Róźnie Link GT: https://www.gametracker.com/player/PREDATOR/146.59.31.130:27015/ Znajomość SM: 2/5 Mikrofon:Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin admina?:Tak 1 Obowiązująca skala znajomości SM przewiduje punkty od 1 do 5... Przez asaso, 14 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiMikxd Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Na tak +Aktywność + stary gracz na okres próbny bym dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Na tak +Aktywność +Dobry kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 +aktywność +sm -/+ doświadczenie ale sie nauczysz na okres próbny Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merfest38 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Na Tak na okres próbny można dać szansę +stały gracz + aktywność + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf476 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Na Tak +Aktywność +stały gracz na próbny można dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Na Tak. +miły +pomocny +aktywność +doświadczenie o HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiedz Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Na TAK +doswiadczenie pomimo braku z stycznoscia komend adminow to grasz dlugo na serwerze (znasz raczej wszystkie a przynajmniej wiekszosc serwerowych komend) +pomocny +miły +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Na +doświadczenie +pomocny +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 + Aktywność. + Doświadczenie dotyczące mechanik działania serwera HNS.- Brak doświadczenia w roli Administratora. - Mutacja. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 No niech będzie Ps nie mieszaj piwa bezalkoholowego z Picolo Okres próbny 2mc Podanie przyjęte Napisz do Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Połącz swoje konto na forum z Steam oraz Discord. *Jeżeli na serwerze nie ma Opiekuna Serwera, to zwróć się do Pawel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi