CeHa Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nick: CeHa Nick admina: Helix2213 Długość bana: perm Data i godzina: 07.04.2019, około 20 Serwer: CSGO MOD Powód bana: czitujesz Mapa: de_cache_css Składam odwołanie, bo dostałem bana za czitowanie ?? Nie wiem dlaczego jak ja grałem legit a do tego dostałem bana pod moja nie obecnością a dziś wchodzę na serwer i mam bana ?? Czekam na rozpatrzenie i unbana. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @ Helix2213 - Masz 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Dostałeś bana gdy byłeś na serwie. Możne ktoś ci się na konto włamał, i wgl jakie de_cache_css?? prędzej de_aztec "Zbanowany na[PL]ArenaSkilla.pl [CS:GO MOD][SKINY|SKRZYNKI|RANGI|@LiveServer.pl (de_aztec)" Nawet nie wiesz kiedy i gdzie był ban Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Helix2213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) No dobra głownie kierowałem sie tymi sytuacjami żeby dać mu bana aczkolwiek jak niżej napisałem wszystkie jego strzały byly perfekcyjne I TAK WIEM ROZRZUT NA DEMKACH JEST TAKI JAKI JEST ALE CO MAM ZROBIC SKORO MAM TYLKO TE DEMKA DO OGL. 3:42 do 3:46 wygląda na norecoil 7:38 do 7:47 ja rozumiem że scout i wgl precyzja podczas nawet strzelania i biegania ale kurde chyba nie aż taka, nie wspomne o digielku 7:50 do 7:51 strzał w sciane znów perfekcyjny tam gdzie celownik byl tam był pocisk( generalnie no każdy twój strzał z scouta był idealny tam gdzie celownik) Jak już pisałem będąc na serwie na spectcie uznałem to za norecoil. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Helix2213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeHa Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Każdemu może sie pomylić ale do rzeczy powiedz mi po co miałbym mieć wlaczonego no recoila przez 4 sekundy ???? Gram w csa 4 lata i nie jestem tam jakims botem z no recoilem lub aim lockiem tylko potrafie grac a strzelam quick shoty ze scouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helix2213 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Godzinę temu, CeHa napisał: Każdemu może sie pomylić ale do rzeczy powiedz mi po co miałbym mieć wlaczonego no recoila przez 4 sekundy ???? Gram w csa 4 lata i nie jestem tam jakims botem z no recoilem lub aim lockiem tylko potrafie grac a strzelam quick shoty ze scouta Napisalem że wszystkie twoje fragi wyglądały na norecoil, mogłem sie pomylić z tym reloilem i rzeczywiscie umiesz po prostu tak dobrze strzelac a niektore strzaly po prostu lucky byly, ale radze ogarnac czy nikt ci na konto nie wchodzi bo grales wtedy na serwie gdy bana wylapales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi