D4N3K Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Hejka stulejka, mam pytanie odnośnie steam. Czy orientuje się ktoś czy da radę skasować drugi poziom gabloty osiągnieć steam? Bo za dużo okienek mam dodanych i nie mogę zmienić na puste pole. Tutaj ss o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Tomgra Opublikowano 7 Stycznia 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Z tego co się orientuję, nie da się cofnąć poziomu gabloty. Jednakże jestem pewien, że da się ustawić puste pole, wymaga to jednak ustawienia najpierw innej gabloty na miejscu aktualnej. Zapisujemy, wychodzimy, wchodzimy w edycję gablot jeszcze raz i ponownie ustawiamy gablotę osiągnięć. Wszystkie pola powinny być teraz puste i będziemy mieli szansę ustawić tylko część z nich jako pełne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4N3K Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 13 minut temu, Tomgra napisał: Z tego co się orientuję, nie da się cofnąć poziomu gabloty. Jednakże jestem pewien, że da się ustawić puste pole, wymaga to jednak ustawienia najpierw innej gabloty na miejscu aktualnej. Zapisujemy, wychodzimy, wchodzimy w edycję gablot jeszcze raz i ponownie ustawiamy gablotę osiągnięć. Wszystkie pola powinny być teraz puste i będziemy mieli szansę ustawić tylko część z nich jako pełne. Właśnie wyskakuje to samo, czyli pamięta to co miałem ustawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) jesli kupiles gablote niedawno zawsze mozesz zrobic zwrot aby wrocila do poziomu nizej, lub dogadac sie z steam supportem mi nie raz pomogli ale trzeba dobrze trafic Edytowane 7 Stycznia 2023 przez DARNOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi