djpikoo Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nick: 1312 Imię: Bartosz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: Dużo nie rozpatrzonych skarg, znam regulamin każdego serwera csgo, nie faworyzuje każdego traktuje równo, brak innych kandydatów Doświadczenie w ocenianiu demek: kiedyś rozpisywałem demka jako admin jb potem jako ubt. +/- 50 rozpisanych demek przezemnie. Jak długo gram w CS:GO?: 6lat? nie wiem Ile czasu poświęcam forum dziennie: póki co skroluje je rekrecyjnie jeżeli się dostane jestem w stanie poświęcać 2/3h dziennie Znajomość SM:4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/DjPiko/ Kontakt: djpiko#1545 steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. 4 posty przez ostatnie pół roku nie przekonują Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi