benzwrld Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/benzwrld/ Discord: benzwrld#6666 Nick na serwerze: Damian Dlaczego warto dać mi szansę?: Dlaczego ja, przede wszystkim chciałbym zacząć od tego, że do napisania podania zmotywowała mnie atmosfera panująca na serwerze podczas gdy nie ma żadnego z administratorów, chaos który tam panuje jest trudny do opisania. Jestem osobą aktywną dlatego praktycznie zawsze jestem dostępny do pomocy. Mam bogate doświadczenie jeżeli chodzi o rolę administratora - nawet prowadziłem swój serwer na jednej z sieci konkurencyjnych. Moim największym zainteresowaniem w CSGO jest właśnie tryb JailBreak na którym przegrałem sporo lat bo zaczynałem od 15 roku życia podczas gdy już wybiło 22 na karku. Reasumując - Może i na serwerze nie jestem od długiego czasu natomiast sam tryb nie jest mi obcy, jestem aktywnym graczem czy to w dzień czy to w nocy, mam bogate doświadczenie na danej roli. Doświadczenie: 2x Admin 1vs1 / Admin JB / Opiekun DR / Moderator Forum Od kiedy grasz w CS:GO?: 2015 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: Zaleznie od pracy, urlopów *zazwyczaj jestem wieczorne godziny i późno nocne* Link GT: https://www.gametracker.com/player/죽은 benzwrld/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/5 Mikrofon: tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Nie aktywnosc 3dni Praktycznie nikt cie nie zna grasz od tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 a właśnie xD 1. Musi przegrać na serwerze 24 godziny lub posiadać conajmniej 40 postów na forum.* +niespełna 3 dni aktywności, więc też możnaby podpiąć v; Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi