realfejmior Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)FejmioR Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)stalker Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Szybki stalker Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Mialem zyczenie przejalem kontrole dalem totlany bezruch napisalem wszystko na u@ wzialem buntownika zeby wziasc digla i ich zabic gdy zabijam wszystkich oprocz stalkera on sie pyta kuby czy moze mnie zabic kuba powiedzial ze raczej moze a on zrobil na mnie spec fk i mnie zabil Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:23 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)jb_chernobyl ostatnia runda oitc gdy mialem zyczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Skoro wziąłeś buntownika nic nie pisząc, to w czym problem? Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi