srubsztyk17 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/bbtrain/ Link do profilu steam / nick admina: @ naiz Rodzaj kary: ban Długość kary: perm Mapa, data oraz godzina nadania kary: strona, 2021-12-16 22:04, Serwer: SourceBans Powód: Działanie na niekorzyść serwera Link do kary (opcjonalnie): NIE WIEM JAK ZNALEZC NAWET Dlaczego uważasz, że kara powinna zostać zdjęta?: czesc mam bana o coo chodzi jak cos zrobilem zle to przepraszam za moje blendy one sie nie powtorzom juz EDIT: bardzo proszę potężnych administratorów o unbana kocham tu grac i nagle ban ot tak albo od tak nwm ale prosze o unbana jesli cie to boli bardzo przepraszam bardzo przepraszam jesli cie to boli bardzo przepraszam tak bedoes spiewal a ja spiewam tak prosze odbanujcie mnie kocham grac na arenaskille ok 2 Poprawiam informację - znalazłem je wyszukując SID podanego konta steam Przez asaso, 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Nadzieja matką głupich. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi