ProGram Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Discord: ProGram#8965 Nick na serwerze: ProGram Dlaczego warto dać mi szansę?: Witam, po przerwie od cs'a chce wrócić na serwer w innej odsłonie samego siebie. Niektórzy gracze mogą mnie kojarzyć z toksyczności albo słabego zachowania ale jeszcze starsi gracze, którzy grali 2-3 lata temu kiedy jeszcze nie miałem mutacji, z opanowanego i normalnego chłopaka, nie wiem co przez te lata się zmieniło. Dość dawno nie wyłapałem żadnego muta, gaga bądź bana, i jestem osobą która lubi i umie pomagać innym. Jestem osobą która może grać dniami, ale również nocami. Chciałbym pomóc aktualnej administracji, i pomóc w przywróceniu starej aktywności na serwerze. Gram codziennie, i widzę osoby co nie ogarniają gry w ct, i chciałbym im pomóc. Nie jak większość adminów, że ban i ch*j tylko wytłumaczyć, i wytknąć ewentualne błędy. Oczywiście są też ludzie co nadużywają, albo się wyzywają a ja chciałbym temu zapobiec. Pozdrawiam. Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu) Byłem administratorem na starym serwerze kolegi przez około 2 miesiące. Od kiedy grasz w CS:GO?: (np. Rok) około 3lat W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: (np. 17-20) 13-24 (zależy od szkoły) Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) GameTracker.com : Gt#1, Gt#2 Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) 2/5 Mikrofon: (Tak / Nie) Tak. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak. Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 nie aktywnosc 3dni jestes mi NIE MI ŁY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 aktywność od 3dni, jak pograsz troszkę więcej to może myślę, że na to ze jb nie świeci teraz pełnią ludzi, obecna ilość adminów powinna wystarczyć NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Popraw aktywność to będzie na tak, na chwile obecną na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 17 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi