Skocz do zawartości

Podanie

Udostępnij

ProGram

Rekomendowane odpowiedzi

Link do profilu steam:   https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/

Discord: ProGram#8965

Nick na serwerze: ProGram

Dlaczego warto dać mi szansę?: Witam, po przerwie od cs'a chce wrócić na serwer w innej odsłonie samego siebie. Niektórzy gracze mogą mnie kojarzyć z toksyczności albo słabego zachowania ale jeszcze starsi gracze, którzy grali 2-3 lata temu kiedy jeszcze nie miałem mutacji, z opanowanego i normalnego chłopaka, nie wiem co przez te lata się zmieniło. Dość dawno nie wyłapałem żadnego muta, gaga bądź bana, i jestem osobą która lubi i umie pomagać innym. Jestem osobą która może grać dniami, ale również nocami. Chciałbym pomóc aktualnej administracji, i pomóc w przywróceniu starej aktywności na serwerze. Gram codziennie, i widzę osoby co nie ogarniają gry w ct, i chciałbym im pomóc. Nie jak większość adminów, że ban i ch*j tylko wytłumaczyć, i wytknąć ewentualne błędy. Oczywiście są też ludzie co nadużywają, albo się wyzywają a ja chciałbym temu zapobiec. Pozdrawiam.

Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu)  Byłem administratorem na starym serwerze kolegi przez około 2 miesiące.

Od kiedy grasz w CS:GO?: (np. Rok) około 3lat

W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: (np. 17-20) 13-24 (zależy od szkoły)

Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) GameTracker.com : Gt#1Gt#2

Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) 2/5

Mikrofon: (Tak / Nie) Tak.

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak.

Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) Oczywiście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności