Sajmonn Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Sajmon/ Discord: (np. Paweł#8244) Sajmon#5876 Nick na serwerze: (np. Paweł) Samon Dlaczego warto dać mi szansę?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko) Witam jestem bardzo aktywny, lubię pomagać innym, nie naśmiewam się z innych , chce jak najlepiej dla dobra servera , staram się o dobre imie servera, Doświadczenie: (Czy byłeś już gdzieś adminem? Jeżeli tak to przez jaki okres czasu) Byłem kiedyś adminem na innym JB lecz grałem na nim krótko ponieważ jak zobaczyłem JB arennaskilla odrazu mi się spodobało i kocham ten server i komunity Od kiedy grasz w CS:GO?: (np. Rok) 2018 W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: (np. 17-20) Weekend 7-10 i wieczorem 16-24 oraz tygodniowo 16-18 i 19-22 Link GT: (Statystyki spędzonego czasu na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki) https://www.gametracker.com/player/[Knife] Sajmon HypeRP/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Knife] Sajmon/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[LISKI] Sajmon/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Twoje umiejętności w SM według skali podanej niżej) 7/10 ( Jestem w stanie się więcej nauczyć) Mikrofon: (Tak / Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak mam Czy przeczytałem regulamin admina?: (Tak/Nie) KURW*A OCZYWIŚĆIE ŻE TAAAAK Myślę ze podanie się podoba Życze miłego dniaaa 2 Zgłoś post podając prawidłową skale SM. Regulamin podań na admina przewiduje punkty od 1 do 5. Przez asaso, 10 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Godzinę temu, Sajmonn napisał: "Witam jestem bardzo aktywny" Czy taki BARDZO aktywny to nie sądzę ale ogólnie to nigdy cie na serwerze nie widziałem a niektóre zdania które napisałeś brzmią jak jakiś troll np: "Byłem kiedyś adminem na innym JB lecz grałem na nim krótko ponieważ jak zobaczyłem JB arennaskilla odrazu mi się spodobało i kocham ten server" jestem na nie z uwagi na to że nigdy kolegi nie widziałem a aktywność też nie jest za duża pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 nie -klamiesz w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidding Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 na nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) -aktywność -nieogar -ostatni mute 3 dni temu za prowokacje Edytowane 10 Grudnia 2022 przez FejmioR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 NIE -aktywność -zachowanie -mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nie aktywnosc dna podanie na odpierdziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nie -kim ty jestes? -tragiczna aktywność -kłamiesz z sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Po samej treści o kochaniu community można wiele powiedzieć o danej osobie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nie klamiesz commsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 10 Grudnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi