Kenzik2115 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 gdy wbijam na serwer onlymirage teraz bo jest nowa mapa winter to mi wyskakuje cos takiego probowałem odinstalowac i zaistalowac i nie dziala tez w plikach usuwalem mape i nie dziala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) najprostszy sposób na to to jest prawy na csa właściwości pliki lokalne przeglądaj csgo maps i w prawym górnym rogu wpisujesz te mape klikasz na nią prawym i usuwasz później spojność plików wchodzisz na serwer Edytowane 4 Grudnia 2022 przez FejmioR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzik2115 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 wlasnie to probowałem i nic Masz inny sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Wyróżniony komentarz Tomgra Opublikowano 4 Grudnia 2022 Administrator Wyróżniony komentarz Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2308584385 W przypadku występowania tego typu problemu z mapą warto zasubskrybować ją w warsztacie (link powyżej). Autorowi tematu to rozwiązanie pomogło. Cytat Rozwiązane Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Tomgra,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź