gustavo Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Nick:bappo / kuwraszyenk Nick admina:natsuFFF (znowuxD, może sie uwziął?) Długość bana:permament Data i godzina:17:15 7.04.2019 Serwer: retake #1 Powód bana: pewnie cheaty znowu Mapa: Inferno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Czysty UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zaraz wrzuce filmik to sami ocenicie. Możliwe, że się myliłem jestem człowiekiem ale akcje wydawały mi się podejrzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zacznijmy więc od początku . Po wbiciu na serwer usłyszałem od kilku osób, że owy "bappo" może być odpalony w kilka rund zrobił 13/1 po moim przejściu na specta nagle nic nie strzela niby dziwne. Akcje które tutaj wstawiłem dzielą się na podejrzane i te w których on nie wie kompletnie co się dzieje, co jest dla mnie prze zabawne w momencie w którym w jednej rundzie jest "bogiem" a w drugim nie ma pojęcia co robi. Przykładem może być overpass, gdy nie może nacelować na głowę poczym daje dwa clean shoty, oraz inferno spray oraz ta awp. Bappo strzelał nie mając celownika na głowie przeciwnika i to nie jest hltv gdzie możemy poskarżyć się na lagi. Nagrywałem cała mapę ale większość nie przyciągneła by nawet uwagi zwykłe one tapy i spraye. Po strzale z awp postanowiłem go zbanować, gdyż według mnie był odpalony. "500 h god" Tutaj daje filmik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 22 godziny temu, NTM napisał: Czysty UB! Według obu członków AntiCheat Teamu gracz nie posiada wspomagaczy, więc nie ma co ciągnąć tematu. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi