asaso Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Opis błędu: (Na czym polega błąd) Nie można zmienić koloru wiadomości pisanych na chatcie, nawet gdy są wykupione za walutę serwerową Od kiedy występuje błąd?: (Kiedy zauważyłeś błąd / od kiedy takowy występuje) nw ja zauważyłem to dzisiaj, a ten kolor juz sie buguje od niepamiętnych czasów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 ja bym chciał tylko przypomnieć o tym temacie bo miałem przed chwilą pisać to samo ale zauważyłem że już taki temat jest ale zapomniany troche, błąd nadal jest w grze @ Pawel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Sytuacja przed nowym JB Zgłoszenie przyjęte Błąd za czasów starego JailBreak'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi