Shoppen Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Rodzaj: Zmiana Opis: Proponuję zmianę bądź usunięcie limitu możliwości użycia komendy !abh (Auto Bunny Hop) oraz możliwość włączenia jej gdy aktualnie nie ma żadnej zabawy. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Moim zdaniem limit !abh jest zbędny, możliwość włączenia autobh dałaby CT możliwość prowadzenia większej ilości zabaw bądź urozmaicenia ich podczas prowadzenia gdyż na wielu mapach występuje dobrze znany wszystkim DeathRun, ponadto często dochodzi do sytuacji gdzie gracz CT specjalnie włącza i wyłącza ABH żeby zablokować możliwość odpalenia go przez innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Jestem na tak Wydaje mi sie ze powinien byc limit tak czy siak np 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 I tak malo kto wybiera abh, wiec nie widze sensu zeby byl wiekszy limit. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 21 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Kiedyś nie było limitu jak to wprowadziliśmy to było nadużywane, stąd ten limit. Nie wiem, czy ma to sens, znowu dodawać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 To ja mam inną propozycję - dodać limit np 3 abh na mapę, myślę, że to wystarczająco by zaspokoić oczekiwania graczy. Nie więcej, żeby nie było abh na każdej zabawie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 34 minuty temu, asaso napisał: To ja mam inną propozycję - dodać limit np 3 abh na mapę, myślę, że to wystarczająco by zaspokoić oczekiwania graczy. Nie więcej, żeby nie było abh na każdej zabawie bardzo dobry pomysł bo tak jak dariun napisał może znowu wrócić nadużywanie tego abh z limitem jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Na nie dlaczego? Kreatywne prowadzenie z ABH okej ale do tego dodaj jeszcze możliwość buntów przy włączonym abh Jestem za 3 abh na mape Edytowane 22 Listopada 2022 przez rajek1908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 W najbliższym czasie zwiększymy do trzech na mapę, lecz jeżeli znowu będzie to nadużywane to wróci stare ograniczenie. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi