asaso Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asasoImię: Filip ( już bez xd)Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem nadzwyczaj aktywnym na forum ( i nie tylko) użytkownikiem, o czym świadczy m.in. mój dotychczasowy czas spędzony na nowym forum. Tak naprawdę, na forum patrzę cały czas. Lubię to robić, bo często są tu ciekawe treści, które oglądam. Jestem młodym, ambitnym użytkownikiem bez życia towarzyskiego, więc idealnie pasuje do tej posady. Chciałbym również wspomóc Tomaszka, który czasami nie ma czasu i nie wyrabia już aż tak bardzo jak na początku. Zdaję sobie sprawę, że są już inni ( niby lepsi) kandydaci, ale uważam, że zawsze warto próbować, a cytując popularny utwór Sanah "Ostatnia umiera nadzieja". Uważam, że swoje obowiązki jako UBT ( przynajmniej w ostatnim czasie) wykonuje w 100% poprawnie, a moje rozpiski zazwyczaj nie pozostawiają wątpliwościDoświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Jedynym moim doświadczeniem z funkcjami moderatora jest moja aktualna ranga na forum, czyli UBT/ACT. Ma ona uprawnienia w dziale Bany, więc miałem już "pierwsze obycie" z funkcjami, jakimi mógłbym dysponować.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Tak jak już pisałem, tak naprawdę forum mam otwarte cały czas. Mógłbym odpowiadać na zgłoszenia/nowe tematy w bardzo krótkim okresie czasuCoś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Więc, jak już pisałem, Mam na imię Filip ( wole trzecie - Adam), gram w szachy już kilka lat i coś niecoś potrafię. Jestem bardzo dobrym, ambitnym uczniem, który oprócz try hardu w szkole, try harduje również w internecie. Oprócz cs'a i szachów, gram także w TrackManię, w której też coś tam osiągnąłem.Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Tak naprawdę, nie pełniłem wiele znaczących dla sieci funkcji, ale może to jest czas, aby to zmienić? -admin jb; admin jb; admin rt; ubt;Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować)discord - asaso#1755 Steam - stimforum messenger jak trzeba ( nie będę podawał w publice ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Lepszy kandydat (z tym kazdy sie zgodzi) jestes aktywny ale to nie wszystko imo jestem na nie z powodu tego ze : jetses mlodszy i mniej doswiadczony nie mam nic do ciebie ale uwazam ze ta posade powinna miec osoba barziej ogarniet Edytowane 16 Listopada 2022 przez kingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 nie, może za rok -doswiadczenie -jeszcze 15 +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Nie spróbuj za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Listopada 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi