Shoppen Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Rodzaj: Modyfikacja istniejącej rzeczy. Opis: Proponuję zablokowanie strzykawek (Leczenia) w trakcie zabawy, bądź całkowitego usunięcia ich z ekwipunku zaraz po rozpoczęciu zabawy. Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Jak wiemy leczenie na zabawie jest zabronione przez regulamin, często dochodzi do sytuacji gdzie podczas zabawy administracja dostaje zgłoszenia o tym że ktoś się leczył podczas zabawy. Od momentu w którym została dodana możliwość wyrzucania strzykawek przyciskiem G, administracja nie jest w stanie zweryfikować czy dany gracz się leczył czy też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 15 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja to mam lepszą propozycję, w sumie, bo skoro kupujecie heala w gangu to może po prostu usunę ten zapis o leczeniu na zabawie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shoppen Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Zawsze to jakieś wyjście, lecz jeszcze bardziej zwiększy to przepaść między nowymi a starymi graczami. Więc lepiej byłoby zrobić na ten temat ankietę "Tak/Nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Pref zezwolenie na leczenie na zabawie, po coś są te heale. Dodatkowo możemy unikać starć z graczami, przez co końcowo mieć przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 5 godzin temu, xdar1uNqq napisał: Ja to mam lepszą propozycję, w sumie, bo skoro kupujecie heala w gangu to może po prostu usunę ten zapis o leczeniu na zabawie? yes^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 11:02, xdar1uNqq napisał: Ja to mam lepszą propozycję, w sumie, bo skoro kupujecie heala w gangu to może po prostu usunę ten zapis o leczeniu na zabawie? zgadzam się z kolegą wyżej a i ty nie usuniesz tylko pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 16 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Zrobimy tak. Zrobiłem ankiete dot. tego tematu, więc w zależności od wyników ankiety podejmę decyzję. Link do ankiety niżej. Jeżeli będzie więcej głosów za dalszym zablokowaniem leczenia to zablokujemy medicshota na zabawach. Jezeli będzie więcej głosów za zmianą punktu w regulaminie to zostawimy. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi