rajek1908 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Link do steam: - Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/cycu259/ Nick oskarżonego: @ qbn Opis sytuacji: Nowy adminek zwany qbn chyba za bardzo już się poczuł i zaczyna mówić jakieś nieodpowiednie teksty do @ FejmioR typu "co się spinasz dzieciaczku" Spytałem się go czemu ma takie zachowanie będąc adminem to powiedział słynny tekst "Mi i tak na tym adminie nie zależy' więc po co taka osoba składa podanie na posadę administratora jak ma się tak zachowywać? Oraz admin ma problem z respieniem graczy bo zrespił nie odpowiednią osobę i pytał się jeszcze serwera czy to jest on. + admin mnie prowokuje tym że moje podanie jeszcze nie jest ocenione i mówi że, es Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 22.11.11 18:00 Dowody: demko z mapy jb_buyukisyan_kp-final podajrze 3 albo 4 runda początek lecz, polecam sprawdzić 3 pierwsze rundy P.S adminek ma chyba problemy z mentalnością Edytowane 11 Listopada 2022 przez rajek1908 1 1 Notka dla UBT -> Na demku qbn nie miał jeszcze permisji admina. Przez xdar1uNqq, 11 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbn Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Polecam obejrzeć demko. Przekręcanie słów to nie tutaj A to ze dostałem się do administracji zostałem zaatakowany od razu po wejściu na serwer. Więcej nie musze nic mówić wszystko jest na demku 19 minut temu, qbn napisał: Polecam obejrzeć demko. Przekręcanie słów to nie tutaj A to ze dostałem się do administracji zostałem zaatakowany od razu po wejściu na serwer. Więcej nie musze nic mówić wszystko jest na demku Admina nie mam jeszcze do teraz także jak miałem się poczuć dopiero po wejściu shopena powiedział mi żebym zobaczył forum 19 minut temu, qbn napisał: Polecam obejrzeć demko. Przekręcanie słów to nie tutaj A to ze dostałem się do administracji zostałem zaatakowany od razu po wejściu na serwer. Więcej nie musze nic mówić wszystko jest na demku Admina nie mam jeszcze do teraz także jak miałem się poczuć dopiero po wejściu shopena powiedział mi żebym zobaczył forum Tekst typu : "w ktorych czipsach wygrales admina" kiedy nawet ja nie wiedzialem ze sie dostalem. bo jak wspominam do teraz jeszcze nie mam go xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 4:00 qbn respi złą osobę ( każdy może się pomylić, ale chyba powinien zauważyć, że tamten model dalej leży) 4:25 fejmior prowokuje qbn,a ten odpowiada "ale co sie spinasz kurwa" Fejmior - mute 120 - prowokujesz jak mus to mus@ xdar1uNqq admin troche nie ogarnia ct mam wrażenie, ale tak poza tym to nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbn Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 7 minut temu, asaso napisał: 4:00 qbn respi złą osobę ( każdy może się pomylić, ale chyba powinien zauważyć, że tamten model dalej leży) 4:25 fejmior prowokuje qbn,a ten odpowiada "ale co sie spinasz kurwa" Fejmior - mute 120 - prowokujesz jak mus to mus@ xdar1uNqq admin troche nie ogarnia ct mam wrażenie, ale tak poza tym to nic Bylo ogromne zamieszanie wiec mam prawo sie pomylic. To tylko zrespienie jednej osoby zlej ktora wymusila freekilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi