Wrobel Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Propozycja to: usunięcie granatu wg dla vipa Treść: Jak wyżej, jest zbyt oo Propozycja to: naprawienie skakania Treść: Naprawić skakanie bo jak się podskoczy i wylądujemy to mamy takiego slowa ze się skakać nie da i się wolniej w tedy chodzi 1 Nazwy tematów powinny określać ich treść - zmieniłem nazwę tematu. Dostosowałem treść tematu do wzoru działu. Przeniosłem temat do odpowiedniego działu. Przez Tomgra, 11 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) 1 Nie ma czegoś takiego jak usunięcie dla vipa, zaproponuj coś za to. (+ OP? xD) 2 System staminy został włączony na serwerze specjalnie. Jest to wbudowany w CSGO anty-jump i anty-crouch. Głównie chodzi o to że ludzie często przedłużają kręcąc się w miejscu co utrudnia trafienie w głowę, jeśli dołożysz do tego spam skoku u kucnięcia - nie fajno. Można zwiększyć ilość staminy dla normalnego gracza i dla Vipa np. x2 czy coś takiego. Aktualne ustawienia: sv_staminalandcost 50 (default 0) sv_staminamax 80 (deafault 80) sv_staminarecoveryrate 60 (default 80, ładowanie się staminy, units/sec) Zaproponuj bardziej szczegółowo @ Wrobel Edytowane 12 Listopada 2022 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi