XanaX Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) XanaX Wiek: 12 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem jeszcze młody nigdy nie pełniłem takiego stanowiska chce żeby to było moje pierwsze nie zapomniane i nie jedyne miejsce na roli admina. Chciałbym podjąć to wyzwanie dowiedzieć się jak to jest oraz jaki trud będzie mnie czekać jak zostanę adminem. Mam nadzieje że mnie miło przyjmą osoby które grają na tej serwerowni i nie będą zwyzywać typu "kasti" itp. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Mój pierwszy raz myślę że nie będzie on najgorszy będą pewnie jakieś błędy i wpadki ale każdy zawsze popełnia błędy i nikt nie jest idealny myślę że dostane jakieś wsparcie od osób które pełnią/pełniły już taką funkcje. Jak długo gram w CS:GO?: Około 3/2 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: najwcześniej od 7:50 do godziny 22-1:00 (w dni wolne różnie to bywa) a w tygodniu tak około czasami 12 do 15 mogę się pojawić a kończyć 22:00. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/xanax13/ link do profilu obecnie nie ma gametrackera z Only Deagle HS więc napisze do właściciela/opiekuna jak już będzie mój gametracker Znajomość SM: (Skala określona w poniżej) 2/10 z pomocą ponieważ jak już wcześniej pisałem nie pełniłem roli admina i innych związanych z tymi permisjami Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199204024651 Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Nie -wiek -nie ogarniasz -zachowanie -wczoraj commsa dostałeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 nie -comms ze wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Nie -comms -wchodzisz z kimś bez sensu w zaczepkę słowną -mentalnie moim zdaniem nie dasz rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 (edytowane) Popraw aktywność i zachowanie. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Edytowane 12 Listopada 2022 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi