mrstanek Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Nick: STANEK Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Poniewaz w większości czasu nie ma aktywnych adminów i chodzą cziterzy odpaleni a ja będę starał się by na serwerze był spokój i przyjemna gra Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już 2 razy łącznie z 5 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/kalterowski/ Mikrofon: (Tak Mutacja głosu: (Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomgra Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W przypadku odrzuconej aplikacji na dane stanowisko przez właściciela sieci, moderatora, opiekuna lub major admina, kolejne podanie można złożyć najwcześniej po upływie 1. tygodnia. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Możesz spróbować ponownie po upływie 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi