Skocz do zawartości

Freekille przyciskiem - Syder

Udostępnij

offnest

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: offnest

Link do steam oskarżonego: Syder

Nick oskarżonego: Syder

Opis sytuacji: Po wejsciu terrorystów na dodge course Syder postanowił wejść na pole dla ct i odpalić zabawe zabijając przy tym ponad 6 terrorystów, w dalszej fazie mapy Syder zbugował smoke działając tym samym na szkode serwera. 
Serwer: JB 

Mapa: jb_lego_jail_2k17b

Data i godzina zdarzenia:  05.11.2022 16:20 Runda 2/3/4

• Haha! 1

Dodaję rundy

Przez Terminator,

Panie, ja panu powiem jedno, dodge course i tak byłby odpalony, więc nie widze tu różnicy, skoro ci to tak bardzo przeszkadzało, że był 3 sekundy przed odpalony, to czemu działasz na szkodę serwera i go nie stopujesz? Według mnie jeśli masz jakieś argumenty, to przemyśl czy nie można ich użyć przeciwko tobie.

• Haha! 1

Byłem na serwerze w danym momencie,  jeżeli chodzi o fk przyciskiem na dodge course to tak jak wyżej napisał Syder, nie robi to róźnicy. Dodam jeszcze że to ty jako CT krzyczałeś do TT żeby "Specjalnie zgineli" żeby nabić Syderowi FK.

Co do Zbugowania smoke, to na mapie jb_lego_jail_2k17b jest to łatwe do zrobienia przez przypadek, sam przypadkowo zbugowałem smoke bo się odbił od ściany i upadł na zbugowaną texturę, która znajduje się w każdej celi pod toaletą.

Twoja skarga jest wymuszona, żeby tylko zaszkodzić innemu graczowi, gdy sam na serwerze zrobiłeś kilka Spec FK  jako CT na freedayu.

Gdy byłem prowadzącym na owej mapie, chcialem juz odpalac doge course, jedyne co mnie powstrzymywalo to odrodzenie ludzi przez freekil'a. Zbiegło się w czasie ze wszyskich odrodzilem na czas i start zabawy byl jednakowy dla wszystkich. Synder nie wyrządził żadnej krzywdy oprócz chłopa co dla jaj w prost smiejąc mu sie do mikrofunu mowi ze bedzie skarge na niego pisał.. załosne

Szczerze mówiąc, jest to dla mnie bez sensu, ale stosując się do regulaminu JB, limit kary jest przedstawiony poniżej

Spoiler

image.png.1106eb443dd47a8f8219530fad2132f0.png

Warden nie rozpoczął nawet zabawy, więc nie zgadzam się z stwierdzeniem "nie zmieniło to nic"

w każdym razie

offnest mute 120 - naduzywanie, prowokujesz
Syder - ban 420 - specjalne fk przyciskiem, działanie na szkodę serwera
offnest - ctban 180 - niekreatywne prowadzenie ( chodzi o to, że nie zatrzymałeś tego dodge course'a, tylko liczyłeś freekile, tylko nie wiem jak nazwać)

Skarga została przyjęta.

Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności