qbn Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)qbn Wiek: 22 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Myśle ze jestem dorosłą osoba która podchodzi z głowa do wszystkiego. Zawsze rozważam każda sytuacje dwa razy. Poprawiłem swoja aktywność na serwerze. Widzę dużo nowych ludzi którzy czuja się zbyt pewnie po wejściu na serwer i zaczynają wyzywać mas freekilowac co psuje rozgrywkę mi oraz innym graczom co graja juz od dawna na tym serwie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Bylem adminem na innej serwerowni. Jak długo gram w CS:GO?: Zaczynalem od 1.6 wiec mysle ze ponad 6/7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: U mnie to jest rożnie chodzę do pracy ale jestem codziennie na serwie. Ale bardziej okolo godzin 15 do 24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)https://www.gametracker.com/player/[THC] qbn/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/cycu259/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 +aktywny +doświadczenie jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 5 godzin temu, qbn napisał: Jak długo gram w CS:GO?: Zaczynalem od 1.6 mhm Ja bym poczekał tydzień jak w przypadku innego kandydata. Niespełna 7 dni aktywności. Za tydzień, czemu nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shoppen Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Na tak +aktywność +Wiek +Ogarnia i nie łamie regulaminu serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oyroo Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 -bot -ledwo co strzela -bunty tylko na shopie +normalny czlowiek +aktywnosc +bezkonfliktowy taaaaaaaaak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Tak giga szef nie bal się kpn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Tak +ogarnia +aktywny +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Na tak +aktywny +Wiek +Ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Na , - Aktywność, co prawda ja bym trochę dłużej pograł ale źle nie jest :D - wiek - ogarniasz Edytowane 6 Listopada 2022 przez rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 9 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jeszcze pograj trochę Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi