Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Propozycja to: !los po CT Treść: Jak wiemy aktualnie CT ma taki sam los jak po TT. Proponuję to zmienić, lecz potrzebuję Waszej opini, a dodatkowo ewentualnych propozycji. Moje propozycje dla losu dla CT: 1. +20hp 2. -20hp <-- los na tym polega, że są szansę na pozytywną jak i negatywną nagrodę. 3. Poddymiłbym z infinity ammo 4. Zmniejszenie obrażeń o 30% 5. dodatkowy heal PODKREŚLAM, ŻEBYŚCIE TEŻ PISALI SWOJE, BO MOJE TO ZA MAŁO. Edytowane 4 Listopada 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Na tak ! Spoko sprawa zawsze jakaś nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Może granat taktyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 18 godzin temu, xdar1uNqq napisał: Moje propozycje dla losu dla CT: 1. +20hp 2. -20hp <-- los na tym polega, że są szansę na pozytywną jak i negatywną nagrodę. 3. Poddymiłbym z infinity ammo 4. Zmniejszenie obrażeń o 30% 5. dodatkowy heal Co do twoich propozycji 1. na nie bo 150hp to już wystarczająco dużo dla ctków 2. na tak 3. na nie 4. na tak 5. na tak Moje propozycje 1. +100 fajek 2. -100 fajek 3. +granat taktyczny 4. +50 armor 5. -50 armor 6. nieśmiertelność na 4 sekundy 7. +granat,mołotow,flash 8. -zmniejsze speeda na 15 sekund o 50% 1 1 1. SVIP tak, ale dużo osób go nie ma. Na tym też polega wyrównanie szans z racji losu xD 3 i 4 = Czyli damage może mieć mniejszy, ale w zamian nie może dostać czegoś co byłoby korzystne dla niego(w sensie ctka)? xD Przez xdar1uNqq, 4 Listopada 2022 Nieśmiertelność na pare sekund? Jaki to ma sens, skoro losa wpisujesz na początku rundy. Reszta wydaję się okej. Przez xdar1uNqq, 4 Listopada 2022 W tym przypadku chodzi o infinity ammo, ale w magazynku tj. nieskończona ilość reloadów Przez xdar1uNqq, 4 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shoppen Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Infinite ammo to przesada, moimi propozycjami są: -Slow na całą rundę, (Około 15% niższy). -Usunięcie Cevlaru -Efekt naćpania na określony czas, (Około 30sek) - 100 fajek +100 fajek +Niższe gravity na całą rundę, (Około 20% niższe). +Większy movement speed na całą rundę, (Około 15% wyższy). +Heavy Armor z usunięciem spowolnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Będzie: 1. +20hp 2. -20hp 3. zmniejszenie dmg o 5% 4. zwiększenie dmg o 5% 5. granat taktyczny 6. 100 fajur 7. slow o 5% 8. speed o 5% 9. -100 fajur 10. usunięcie keva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi