JessiePinkman Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Nick:JessiePinkman Nick admina:gracu Długość bana:perm Data i godzina:2022-11-04 15:04 Serwer: Only mirage Powód bana: mk-multikonto Mapa:((mirage.arenaskilla.pl:30006) Szukalem sobie serverka z onlymirage poniewaz ciezko mi idzie na rankingowych i chce grac na spolecznosciowych znajduje server poniewaz jest w topce serverow onlymirage wiec wchodze na niego a odrazu mnie spotyka chamskie zachowanie jakis typ juz pisze ze mam reporta dziwie sie za co po czym dostaje tego bana i okazuje sie ze jest to ban za mk, i tutaj mowie ze nie jest to moje mk lecz pierwsze konto na ktorym mam cs:go mam niecale 200godzin w cs go ale to chyba nie powod by uwazac ze jest to mk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Odrzucam z powodu tego ze Gracz dostaje bana na niemieckim IP po czym wchodzi na tym samym nicku na polskie ip trochę duży zbieg okoliczności? Odwołanie od bana zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi