Shoppen Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Nick: ShoppenWiek: 24Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem opanowaną osobą, która mimo krótkiego stażu na serwerze szybko zdobyła szacunek innych graczy (tak mi się wydaję). Potrafię załagodzić spory bez zbędnego dyskutowania. Jestem aktualnie jednym z najbardziej aktywnych graczy na serwerze JailBreak. Przez wymiar mojej pracy oraz jej rodzaj jestem w stanie wejść na serwer w każdym momencie, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Doświadczenie w adminowaniu: 1,5 roku na serwerze JailBreak w CS 1.6.Jak długo gram w CS:GO?: Ponad 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Pracuję zdalnie więc jestem dostępny o różnych godzinach, najczęściej od 10 do 23.Link GT: 1. https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Shoppen/137.74.7.15:30050/ 2. https://www.gametracker.com/player/Shoppen/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Shoppen/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Nie jakies dziecko ostatnio grało na tym koncie boi się kpn 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Na tak -Ogromna aktywność -Wiek Edytowane 3 Listopada 2022 przez bulimek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 na tak dojrzały aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Na tak, - mega aktywność; - dojrzały; - ogarnięty. Edytowane 3 Listopada 2022 przez rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 2 godziny temu, rastafari napisał: Na tak, - mega aktywność; - dojrzały; - ogarnięty. ta aktywność tak +/- przez to nabijanie solo z rana czy w nocy +wiek +nie wchodzisz w jakies kłótnie niepotrzebne +dobre relacje z graczami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Na serwerze grasz niespełna tydzień. Uważam, że to trochę za krótko. Poczekałbym jeszcze jeden tydzień i nie mam zarzutów można to traktować jako Nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbn Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Tak +Wiek +Bardzo często aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecki Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Na tak +ogarnięty +aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Tak +ogarniaka +aktywny aż za bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidding Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 NA TAK +Aktywność o każdej porze +Kulturka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Listopada 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Doszły mnie słuchy, że "kupujesz" głosy za fajki, a takowych zachowań nie lubię. Pograj trochę, przemyśl i napisz za tydzień. Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi